Horsens "Den Lange" 2011
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Lørdag, 23 Juli 2011 23:35

Mads Hansen, Sander, Kristoffer, Julia samt juniorafdelingen repræsenteret ved Emma og Alexander Le Besq samt Tobias Ilsøe Jensen deltog ved Horsens "Den Lange".

Inden sidste runde sændag havde Kristoffer 4½/6, mens Mads har 3½, Sander og Julia 3, samt Emma og Tobias 2½ og Alexander har 2 point. Toppartierne kan følges live og billeder vil følge på hjemmesiden.

Læs Niels Eriks beretning 1 og beretning 2 fra turneringen og se billeder nederst i artiklen af de deltagende Fremmere.

Emma vandt med en fantastisk slutspurt ratinggruppe 7 og oveni præmien på 1300,- faldt der desuden imponerende 141 ratingpoint af, hvormed Emma nu er at finde på 1573. Sander og Tobias hentede ligeledes præmie i deres ratinggruppe. Desuden kunne lidt held med korrektionspointene have givet endnu en præmie, da Kristoffer med en sidste runde sejr over IM Jens Ove Friis Nielsen sluttede ½ korrektionspoint fra den præmiegivende 4. plads.

Turneringen blev noget overraskende vundet af FM Martin Bækgaard, Jetsmark, med 6/7.

Med 120 deltagere satte turneringen deltagerrekord og var, foruden yderst velafviklet, meget hyggelig at deltage i.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen til næste års turnering, da der uden tvivl atter vil blive rift om pladserne!

Emma ved at vinde en meriterende sejr over Jan Oehmichen,

hvilket sikrer en udelt sejr i præmiegruppe 7 med 3½/7!
(Lillebror Alexander kan spottes i baggrunden med ryggen til) (foto: thv)

Sander får overblikket under 7. og sidste runde af Horsens' "Den Lange". (foto:thv)

Billeder fra turneringen (kan også ses her)