Sommerskak på Café Biografen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Torsdag, 16 Juni 2011 20:12

Denne sommer slår Frem Skakklub og Café Biografen atter op for sommerskak. Dermed kan du møde nye og gamle skakvenner, samt få stillet din trang til skak i hyggelige omgivelser, hvis du ikke kan forestille dig en sommer helt uden skak eller har andre gode grunde til at kigge forbi!

Sommerskak på Café Biografen

Café Biografen og Skakklubben Frem indbyder atter til en hyggelig række af mandagsturneringer i juli måned. Turneringen er åben for alle, klubspillere som hyggespillere, og deltagelse kræver ikke deltagelse ved de forgående eller efterfølgende mandage.

Sted: Café Biografen, Brandts Passage 39-41, 5000 Odense C

Turneringsform: Som udgangspunkt 6-mandsgrupper med 10-15 minutters betænkningstid pr. spiller pr. parti. Gruppeinddeling efter styrke, hvormed modstandere med samme niveau mødes.

Tidspunkt: Alle mandage i juli måned: 4., 11., 18. og 25. juli, kl. 20.10-ca. 22.30.

Indskud: 20,- pr. spiller. Alt indskud går til præmier.

Tilmelding: Senest kl. 20.05 til turneringslederen på spillestedet.

Henvendelse: I tilfælde af spørgsmål kan disse rettes til Kristoffer Dyrgaard (kristofferdyrgaard(at)webspeed.dk). Mere information forefindes på www.frem-skakklub.dk.

Vi ses til sommerskak!