DM skoleskak 2010
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Søndag, 28 November 2010 18:30

Mads Hansen blev atter bedst placerede Frem'er, da han med 6/8 og en 2. plads sikrede sig en billet til NM, der bliver afholdt i Oslo i det nye år. Sophus imponerede med flot spil og udspillede den senere DM'er Toby Dreisler i sidste runde, men fik byttet for mange brikker af og måtte nøjes med remis og en 5. plads med 6/8 points (2½ korrektionspoint efter 3. pladsen!).

Christian Boller og Jakob (kom ind som reserve) var med i en stærk B-gruppe og måtte nøjes med 3 hhv. 2½ points, mens Tobias og Hooman (også reserve til DM) i C-gruppen ikke fik spillet til at flyde og måtte tage hjem med hhv. 3½ og 3 points. DM var alt i alt atter et hyggeligt stævne, hvor alle spillere var glade for at røre brikkerne og gense skakkammeraterne. Læs mere her.

.