Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Frem 5 - Evaluerer midtvejs
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 22 November 2016 06:17

Den 21. november 2016 havde Frem 5 en udekamp mod Odense 2. En kamp som holdlederen selv mener er en af de vigtigste, eftersom vi gerne vil vise at vi er bedre en de andre Odensehold på alle kanter. Kampen startede kl. 19:00 og der blev hurtigt stille i det store Odenselokale, kun afbrudt momentant af urenes kliklyde efter en spiller havde udført et træk. Der skulle dog kun gå 50 minutter efter en overraskende sejr faldt i Frems favør til Jonathan på førstebrættet. En rigtig god start på sæsonen fra Jonathan, som nu ligger med 2 point og kun 0,91 i forventet på tre kampe. Desværre fik Odense hurtigt udlignet, og det var her Willy der tabte på andet brættet. Willy, der har haft en skidt start på sæsonen med 0/3, dog kun med 0.58 i forventet, så en sejr i næste kamp vil nok føre ham til at være over forventet.

 
Alamo Barrikaden
Skrevet af Yann Le Besq   
Mandag, 21 November 2016 15:57

Efter alle de flotte referater fra de andre hold føler jeg mig forpligtet til også at skrive et. 3-5 mod Holbæk er mere end godkendt. Jeg har valgt en anden rækkefølge, den kedeligste først.

 
2. runde af divisionen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:12

Endnu engang lykkedes det vore to divisionshold at præstere over evne (eller i hvert fald over ratingtallenes forudsigelser).

Frem 2 tabte i 2. division på udebane 3-5 til Holbæk, men via sejre (igen!) til Alexander og Jacob præsterede holdet samlet mere end ét point over forventet score.

Frem 1 tog i 1. division hjemme imod Taastrup. Førsteholdet var svage favoritter på de fleste brætter, men en samlet sejr på 6-2 var ligeledes mere end ét point over forventet score.

I alt har vore to divisionshold i de to første runder scoret hele 5,9 over forventet score!

 
Per deltager i Senior-VM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:22

Per deltager fra 19.-30. november i senior-VM i Tjekkiet. Læs mere om turneringen på skak.dk samt på turneringens hjemmeside.

 
Frem 5 melder sig ind i kampen
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 15 November 2016 10:46

Odense er en by, som har en tradition for at lave mirakler inden for sportens verden som ingen havde forudset. Først OB’s mirakel i Madrid, mod selveste Real Madrid (2-0) i 1992, senere badminton i mandedoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen, så Viktor Axelsen og nu også et sandt mirakel i Frems egne lokaler.

 
Den første taberplads
Skrevet af Jess Nykjær   
Tirsdag, 15 November 2016 21:50

Hvad er det for en? – jo, det er sådan, når jeg deltager i en turneringer, at jeg altid har en forud bestemt ide om hvad jeg får ud af at deltage. Det er aldrig bare for at hygge mig; det lader jeg andre om. Jeg har altid en plan, en forventning. Denne gang havde Brian Magnussen fået indfriet et løfte om en hurtigskak-dag. Tjek, løfte holdt. Så i selskab med Michael Hansen fra Læseforeningen tog vi 3 fynboer et smut til det jyske, hvor vi slog vores folder i gruppe 2 og 3.

 
Frem 4 holder sig til i toppen af serie 1
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 15 November 2016 23:50

Vi var nået til 2. runde i serie 1. Og inden kampstart, havde kaptainen lovet slikpose til rundens spiller, og den gik til Jonathan. I 1. runde formået han med stor iver at sætte sin modstander godt og grundigt til vægs. Lad os blive ved ham et øjeblik, for mod aftenens modstander Sydøstfyn 3 formåede han endnu engang at lokke modstanderen hurtigt ud af balance, og "nem" sejr til Jonathan.

 
Frem 3 vs Faaborg, mandag 14. november
Skrevet af Peter Morling   
Tirsdag, 15 November 2016 10:40

Vi startede turen i Nørregade kl. 18.10 og ca. kl. 18.55 trådte vi ind i Faaborg's hyggelige lokaler. Så skulle holdlederen på banen med et par urealistiske forventninger og et par ruller tudekiks.

Den første rulle gik til undertegnede, som ved sidste holdkamp havde lavet 40 træk på ca. 5 minutter. Det er selvfølgelig ikke godt, når man ikke bruger tiden og kiksene blev accepteret.

Den næste rulle gik til Anton Kjeldsen som havde overrasket ved at vinde en kamp, selvom han også her trak en blunder op af ærmet. I dag fortsatte Anton stilen på 6. brættet, da han var foran med en kvalitet kom blunderen tilbage og han måtte nøjes med en remis.

 
Kaotisk start på pokalskakken
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 08 November 2016 22:33

Frem 3 og 4 var i kamp i første runde mandag aften mod Læseforeningen 3 og 4 ved Odense Skakklub. Frem 3 spillede mod LF 3, og efter kaostisk start, hvor Christoffer Vinther mod Christian Winther var udsat for urskift 5 gange uden overdrivelse, fordi de gamle tårnure som var sat i brug i dagens anledningen ikke fungerede helt optimalt.  Christoffer var klart den der kom bedst fra start og vandt hurtigt uden problemer.  Både Alexander le Besq, Erik Pedersen og Mig selv stod håbløst efter de første 10 træk, og vi lignede en hold der var på vej ud allerede i 1.runde. Men da kampen var færdig, så stod der 4-0 på scoren. Fummelfinger starten blev afløst af TIKA TAKA SKAK, alle chance for at vende partierne blev udnyttet, mest imponerende var det at Erik der var bagud med tårn kom tilbage mod Erling Rasmussen og vandt. Alexander vandt en svær stilling, som Peter Frank ikke fik nok ud af, trods bedst start, mens jeg selv udnyttede fejl fra Per Bjerre til hurtigt at vende en start der ikke så for lovende ud.  

Frem 4 var overmatchet mod LF 4, og tabte klart 3½ -½, men af de hold, der var med, må Frem 4 var anset som ønske lodtrækning for de andre hold. David Smit stod for den halve de fik med hjem.  Frem 4 bestod udover David, af brødrene Anders og Jacob Frederiksen samt det nye medlem Jeppe.

 
<< Første < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Holdskakkens 3. runde

Mandag d. 2. december tog Frem 3 og Frem 4 hjemme imod hhv. Tårnet og Læsefoerningen 2 i Fyns bedste række. Desværre var det ikke mange gevinster, der blev til i løbet af aftenen. Eneste sejrherrer på hjemmebane var vor formand, Niels Henrik, og kasserer, Anton. Lige lidt hjalp det dog, da begge hold måtte forlade Ungdomshuset med nederlag på 2-6. På Frem 4 var der remiser til Søren, Thor, Aske og Willy.{jcomments on}

Tirsdag d. 3. december spillede Frem 5 ude mod Kerteminde. Frem 5 måtte desværre tage hjem med et nederlag i bagagen, da Henrik, Tobias, Elisabeth og Albert trods fint spil måtte se Kerteminde snuppe hele 3,5 point. Albert var eneste mand på tavlen denne tirsdag.

Søndag d. 8. december drog Frem 2 til Holbæk, mens Frem 1 hjemme kl. 12 tog imod SK1968's andethold. Frem 2 samlede 2,5 point i Holbæk, hvor Sophus vandt, mens top 3 - Niels-Peter, Jannick og Mathias - stod for remiserne. Frem 1's hjemmekamp blev desværre forstyrret af, at et toilet på 3. sal blev røgskadet fredag nat. Derfor foregik holdkampen mod SK1968 2 på 1. sal. Kampen endte 4-4 efter 3 point til top 4. Mads vandt atter og har nu 3/3, mens Torben var heldig i modstanderens tidnød, hvor remis blev til gevinst efter officersgevinst. Kristoffer, Per, Stefan og Tom spillede remis, hvor Stefans og Toms partier nok var de mest spændende af de fire remiser. Simon tabte desværre en pæn gevinststilling, mens Tobias overså en gaffel på løber og tårn.

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 176 gæster online

Frems facebook-venner