Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Årets første holdskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 15 Januar 2017 19:29

Søndag d. 15. januar stod der atter divisionsskak på programmet, da første- og andetholdet tog hul på fjerde runde.

I Bolbro mødte Frem 2 Læseforeningen 2 og for første gang i sæsonen måtte andetholdet efterlade lidt rating, da sejren på 5,5-2,5 var lidt under forventet. Jacob og Alexander har stadig maksimum!

I Ungdomshuset tog Frem 1 mod Næstved. Førsteholdet gik for trejde gang til holdkampen som underdog på papiret og igen klarede holdet sig bedre end ventet, da kampen endte 4-4. Førsteholdet er dermed atter ubesejret i 1. division. Kristoffer har som Alexander og Jacob stadig maksimum.

 
Klublyn og Frem Open
Skrevet af Bo Sørensen   
Onsdag, 11 Januar 2017 07:22

Mandag aften havde vi årets første titel på spil. Lynmesterskabet skulle afgøres over 7 runder, hvor Per og Kristoffer måtte påtage sig farvoritrollerne. Det blev da også sidstnævnte, der rendte med titlen efter 7 sejre. Så stort tillykke herfra, hvor det iøvrigt undrede undertegnet, at der ikke var flere som mødte op for at kæmpe om titlen, da det må siges have en vis prestige at vinde denne titel. Undertegnede satte i øvrigt alle holdkammereterne fra Frem 4 på plads; Jonathan, Christoffer og Henrik. De må have stor respekt for deres holdkaptajn.

Frem Open lige om hjørnet

Jeg skal hermed opfordre alle til bakke op vores open, som starter mandag d. 30 januar. Der er 18 deltagere indtil videre, og jeg synes det kunne være sejt at doble det antal til 36 deltagere. Så skub til folk og hør om de ikke lige skal være til at spille 7 runder i Frem mandag aften henover vinteren og foråret. Frem er en stor klub med 50 medlemmer, så det bør være muligt.

 
Hastings International Chess Congress
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 23 December 2016 12:53

Simon Wilbrandt, Mads Hansen og Kristoffer Dyrgaard spiller i juleferien med i den traditionsrige skakturnering i Hastings, England. Turneringen spilles fra 28. december til 5. januar.

Du kan følge turneringen på deres hjemmeside, hvor der blandt andet vil være LIVE-dækning, samt læse Kristoffers beretning fra turneringen nedenfor.

 
12. første fredag i Middelfart.
Skrevet af Jess Nykjær   
Søndag, 08 Januar 2017 10:05

Jeg har ikke styr på hvor mange gange, at jeg har deltaget i Middelfarts nytårsturnering. Men i hvert fald har jeg været med de sidste 3 år. I år med 3 FM'ere; det nok stærkeste felt nogensinde. 28 deltagere inklusiv Brian Magnussen og undertegnede. Samtidig var det første gang, at undertegnede kom ned i præmiegruppe 2, hvilket gav forhåbninger om præmie, lige til han så, at alle lynhundene fra Nr. Aaby var dukket op. At man så spiller fjols i de to første runder, med en forvandling af sikre gevinster til ingenting, hjælper ikke. Stille og roligt vænnede undertegnede til de 3 minutters betænkningstid, samtidigt med medgørlige modstandere dukkede op. Dette gjorde, at undertegnede efter 7 runder og kun 3 point overvejede at tabe resten af partierne, så man kunne komme ned på de 1000, som ens spil svarede til.
Dog skete der noget mærkværdigt; manden begyndt at vinde, først en plader-sejr, så et udspilning af Viggo B. Qvist, der dog mente, at han havde stået til gevinst, det var nok meget tidligt i partiet. Her opdagede jeg, at jeg havde mulighed for at vinde min præmiegruppe, hvorfor jeg havde informeret Brian om, at jeg nok ville vinde gruppen, hvis jeg scorede et enkelt point i de resterede 2 partier. Det lykkedes og minsandten, om undertegnede ikke også vandt det sidste parti, så jeg nåede op på 7 point af 11 mulige. Den sidste specielt, hvor jeg vandt over FM Carsten Bank Friis, der bagefter sagde, at han nok skulle have modtaget mit remis-tilbud. Hvorfor hans eneste nederlag den aften var til en Fremmer.

Brian; hvad var det han lavede? Jo, han tog et bilede af undertegnede, hvorefter vi blev enige om, at de andre havde været heldige. Brian smadrede dog faktisk også Viggo B. Qvist, så man kan sige at Viggo tabte 2-0 til det gamle Søhus.

 
Frem Julecup 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Onsdag, 28 December 2016 23:17

Onsdag d. 28. december stod der atter hurtigskak på programmet, da Frem Skakklub bød indenfor til Julecuppen.

Det blev til 8 8-mandsgrupper. Resultaterne kan ses her.

I gruppe 8 blev det til sejr for Alf med 5,5/7 foran Claus (5) og Adam Christensen (4,5).

Gruppe 7 blev vundet på deling af Jonathan Roed og Dennis Vejlstrup (5,5/7) foran en kvartet på en delt tredjeplads.

Gruppe 6 blev vundet af Brian Magnussen (5/7) foran Bo og Markus (begge 4,5).

Gruppe 5 blev vundet af Jens Rasmussen (4,5) foran Cipriano Sande og Peter Morling (begge 4).

I gruppe 4 blev det til sejr for Jacob Foged (5,5) foran Jesper Schmidt Poulsen (5) og Jakob Jensen og Lars Uffe Petersen (begge 4).

Gruppe 3 fandt en meget overbevisende vinder i Johnny Holler (6,5/7!) foran Martin Jørgensen (5,5) og Morten Madsen (4).

I gruppe 2 vandt Kurt Hollesen med 5,5/7 foran Tommy Knoth (4,5) og Jan Kuntz (4).

Gruppe 1 blev til et bunkebryllup, da Mads Svendsen, Jesper Knudsen, Gunnar Bjornsson og Torben Steffensen alle scorede 5 point af 7 mulige.

 

Frem Open 2017

Fra 30. januar til 24. april afvikles Frem Open 2017. I år deltager 28 spillere fordelt på tre grupper; grupperne kan ses her.

 
Nyt fra Rivieraen!
Skrevet af André Møller   
Søndag, 08 Januar 2017 10:19

Vi er på tur til Golfe Juan i Sydfrankrig og har endnu engang besøgt skakklubben i Cannes. De var så venlige at invitere Elisabeth og Albert med til en træningslørdag med 2-3 runder som træning til kvalifikationen til de franske mesterskaber. Elisabeth scorede 1 af 2 og Albert scorede 3 af 3. Det var en hyggelig eftermiddag hos Cannes Echec, som har en af Frankrigs største ungdomsafdelinger.


Albert forrest til højre og Elisabeth nr. 2 fra venstre

 
God Jul og Nytårs skak til alle Fremmere
Skrevet af Jes Danielsen   
Mandag, 26 December 2016 10:04

Kære alle Fremmere. Så er det er jo igen ved at være Jul og Nytår. Normal en højtid med tanker på juleferie, god mad, gaver, samvær med famile og venner, og hvor skakken normalt må vige til side, i nogen tid.

Jeg vil først gerne sige tak for i år, og ønske alle Fremmere en rigtig god Jul med et ønsket om et godt og lykkebringende Nytår!

Herefter vil jeg gerne minde om, at det netop er i de forestående uger og i den næste måneds tid at der spilles de første gode skakturneringer her i Odense.

Selvfølgelig med Frems Julecup 2016, startende den 28. december 2016 samt Fynsmesterskabet 2017 startende den 5. januar 2017 og hvor bl.a. vores nye klubmester og regerende Fynsmester Kristoffer Dyrgaard samt den tidligere Fremmer IM Mads Hansen stiller op. Endeligt er der også Frem Open 2017 startende den 30. januar 2017.

Så der er slet ingen grund til at gå i en slags "skakmæssigt" vinterhi. eller måske igen i år, at skulle sidde derhjemme sammen med familien og i den kommende måneds tid blive tvunget til at gense alle afsnittene af "Matador-serien" eller "Venner" igen, igen!

Så hvis du er interesseret i at spille turneringsskak her i Odense de kommende uger og måneder; Så er det nu det sner! Gå på turnering.skak.dk under indbydelser og meld dig til!

God Jul og Nytårs Skak.

Jeg håber vi ses til Frems Julecup 2016

[webmaster: Indlægget blev modtaget inden Julecuppen ramte sit deltagerloft på 64 deltagere]

 
Juleafslutning 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 13 December 2016 21:07

Mandag d. 19. december markeredes årets sidste klubaften med den traditionsrige juleafslutning.

Juniorjuleafslutningen bød på blandt andet "hjerne-arm" og babyskak. Undervejs kiggede nissen forbi med risalamande og godter.

Voksenafslutningen bød ligeledes på risalamande, havregrynskugler og kage m.m. inden præmietagerne fra klubturneringen blev fejret. Aftenen bød desuden på pakkespil inden juleskakken dannede centrum for udskejelserne.


Der skal lyde en stor tak til Jess for det store forberedelsesarbejde op til juleafslutningen!

Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår!

 

 
<< Første < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

FS2010 status runde 6

Sander fører klubturneringen ved efterårspausen

Topopgøret mellem Michael og Sander indeholdt den spænding og aggresivitet, som man kunne håbe på, og da Michael bukkede en kvalitet var Sander sikkerheden selv. Sander fører dermed klubturneringen med imponerende 5½/6 foran netop Michael og Jesper. På en delt fjerdeplads følger førsteseedede Mads og Theis. Se stillingen.

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 21 gæster online

Frems facebook-venner