Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Fremmer delte førstepladsen i Læseforeningens Åbne Klubmesterskab 2016
Skrevet af Jes Danielsen   
Fredag, 25 November 2016 21:56

I Læseforeningens Åbne Klubmesterskab 2016 delte Johnny Meier Harboe Frem førstepladsen sammen med Lars Munk Jensen LF begge 7 point. På en 3. plads kom Ken Lentz Rasmusen LF med 6 point. Frems klubmester Erik Pedersen havde en lidt skidt turnering og sluttede sidst i mestergruppen med kun ½ point.

I basisgruppe 1 vandt Jacob Agerskov Buur LF som også spiller med i Frems Klubmesterskab 2016 med 7½ point, Peter Morling Frem fik en fornem delt andenplads sammen med Kris Klausen LF begge 6½ point.

I basisgruppe 2. vandt Jes Danielsen Frem og LF med 7½ point..nr 2 i gruppen blev Anders Sørensen LF (Niels Henrik Sørensens bror) med 6½ point.

I basisgruppe 3 vandt Sune Zimmermann LF med 8 point! Willy Hansen Frem spillede en fornuftig turnering, og vandt bl.a. over en af favoritterne i gruppen Klaus Skadegaard Odense skakklub og fik en 5 plads med 5½ point.

 
DR2 Dokumania: Magnus
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 24 November 2016 14:30

Fredag d. 25. november kl. 18.30-20.00 vil det være muligt at se den nyeste dokumentar om Magnus Carlsen i Studenterhuset - ganske gratis!

Se mere om arrangementet her eller på Frems Facebook-tråd. Ses vi?

 
Læseforeningens Åbne Klubmesterskab
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 24 November 2016 11:11

Torsdag d. 24. november afvikles niende og sidste runde i Læseforeningens klubturnering 2016; og det er med flere Fremmere med i kampen om gode podieplaceringer.

I Mestergruppen deltager Erik og Johnny Harboe. Inden sidste runde ligger Johnny på en delt førsteplads med 6,5 point sammen med Lars Munk Jensen. De to mødes i en direkte finale!

I Basis 1 deltager Peter Morling. Peter har allerede med 5,5 point samlet halvandet point mere end sin forventede score. Peter ligger inden sidste runde på en udelt tredjeplads.

I Basis 2 er Frem repræesenteret ved Jes Danielsen, som er medlem i både Læseforeningen og Frem. Jes fører inden sidste runde gruppen med 6,5 point og har et helt point ned til andenpladsen!

I Basis 3 deltager Willy, som ligger omkring sin forventede score efter 4,5 point i de første 8 runder.

 
Frem 5 - Evaluerer midtvejs
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 22 November 2016 06:17

Den 21. november 2016 havde Frem 5 en udekamp mod Odense 2. En kamp som holdlederen selv mener er en af de vigtigste, eftersom vi gerne vil vise at vi er bedre en de andre Odensehold på alle kanter. Kampen startede kl. 19:00 og der blev hurtigt stille i det store Odenselokale, kun afbrudt momentant af urenes kliklyde efter en spiller havde udført et træk. Der skulle dog kun gå 50 minutter efter en overraskende sejr faldt i Frems favør til Jonathan på førstebrættet. En rigtig god start på sæsonen fra Jonathan, som nu ligger med 2 point og kun 0,91 i forventet på tre kampe. Desværre fik Odense hurtigt udlignet, og det var her Willy der tabte på andet brættet. Willy, der har haft en skidt start på sæsonen med 0/3, dog kun med 0.58 i forventet, så en sejr i næste kamp vil nok føre ham til at være over forventet.

 
2. runde af divisionen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:12

Endnu engang lykkedes det vore to divisionshold at præstere over evne (eller i hvert fald over ratingtallenes forudsigelser).

Frem 2 tabte i 2. division på udebane 3-5 til Holbæk, men via sejre (igen!) til Alexander og Jacob præsterede holdet samlet mere end ét point over forventet score.

Frem 1 tog i 1. division hjemme imod Taastrup. Førsteholdet var svage favoritter på de fleste brætter, men en samlet sejr på 6-2 var ligeledes mere end ét point over forventet score.

I alt har vore to divisionshold i de to første runder scoret hele 5,9 over forventet score!

 
Frem 4 holder sig til i toppen af serie 1
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 15 November 2016 23:50

Vi var nået til 2. runde i serie 1. Og inden kampstart, havde kaptainen lovet slikpose til rundens spiller, og den gik til Jonathan. I 1. runde formået han med stor iver at sætte sin modstander godt og grundigt til vægs. Lad os blive ved ham et øjeblik, for mod aftenens modstander Sydøstfyn 3 formåede han endnu engang at lokke modstanderen hurtigt ud af balance, og "nem" sejr til Jonathan.

 
Frem 4 overraskede igen mod Årslev
Skrevet af Henrik Hansen   
Onsdag, 23 November 2016 16:21

Frem 4 mødte Årslev og var med en forventet score på 3,1-4,9 på en hård prøve mod Årslev.

Anton mødte på 1. brættet en mesterspiller, men Anton havde forberedt sig (vist for første gang i år), så han troede på en overraskelse. Modstanderen spillede alligevel en anden variant, så forberedelsen var spildt, og Anton valgte at spille London-systemet. Modstanderen var uforsigtig, da han ville nedbryde Antons stilling, så Anton slog kontra og vandt.

 
Alamo Barrikaden
Skrevet af Yann Le Besq   
Mandag, 21 November 2016 15:57

Efter alle de flotte referater fra de andre hold føler jeg mig forpligtet til også at skrive et. 3-5 mod Holbæk er mere end godkendt. Jeg har valgt en anden rækkefølge, den kedeligste først.

 
Per deltager i Senior-VM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:22

Per deltager fra 19.-30. november i senior-VM i Tjekkiet. Læs mere om turneringen på skak.dk samt på turneringens hjemmeside.

 
Frem 5 melder sig ind i kampen
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 15 November 2016 10:46

Odense er en by, som har en tradition for at lave mirakler inden for sportens verden som ingen havde forudset. Først OB’s mirakel i Madrid, mod selveste Real Madrid (2-0) i 1992, senere badminton i mandedoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen, så Viktor Axelsen og nu også et sandt mirakel i Frems egne lokaler.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Læseforeningen 3 - Frem 4

Overskriften kunne dog ligeledes have været: "Formanden giver kvaje-sodavand til Frem 4 mandag", idet en tændt telefon gav tabt parti. Dette tabte point blev savnet i sidste ende, da matchen blev tabt 3-5. Sophus og Claus vandt, mens André og Peter stod for holdets to remiser. Dermed scorede Frem 4 for første gang i sæsonen under forventet, hvilket dog har en naturlig forklaring via ovenstående. Tæller man ikke Yanns parti med i ratingberegningen, ville Frem 4 have scoret over forventet endnu en gang. Frem 4 har scoret samlet 5½ point over forventet i sæsonens seks holdkampe. 

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 131 gæster online

Frems facebook-venner