Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
DM i skoleskak 2010
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 26 November 2010 17:52

DM i skoleskak afholdes på Abildgårdsskolen i denne weekend d. 27.-28. december med start lørdag kl. 12.30 indtil søndag kl. 12.00. Mads Hansen vil gøre sit bedste for at forsvare endnu en DM-titel. Dog er Mads rykket op i A-klassen, hvorfor det bliver spændende og se om dette er muligt. Vi krydser fingre for et vaskeægte hattrick!

Desuden deltager Christian Boller i B-gruppen, Tobias Ilsø-Jensen i C-gruppen, mens Sophus Mechlenburg Møller deltager i E-gruppen. Såfremt du ikke har mulighed for at kigge forbi kan du følge eventet på nettet.

 
Klubmesterskab - sidste runde
Skrevet af Jonas G. Nilsson   
Torsdag, 25 November 2010 15:23

Frem Schweizer er nået frem til 9. og sidste runde. Der er spænding for alle pengene, idet 4 spillere fortsat kan nå at vinde klubmesterskabet.

 
Frem 1 forsvarer andenplads
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 21 November 2010 19:20

Frem 1 tog hjemme mod Furesø, som i første runde havde besejret Hillerød.

 
Hold 5 - sæsonen begyndt
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Onsdag, 17 November 2010 20:44

Følgende holdberetning er modtaget fra 5. holdet, hvilket samtidigt giver anledning til at opfordre de resterende hold til at indsende små beretninger fra holdkampe:

 
Pokalskak runde 1
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Onsdag, 10 November 2010 09:31

Dette års pokalsæson startede mandag aften, hvor Frem 1, 3 og 4 var i aktion i hhv. Nyborg (1) og Middelfart (3 og 4), mens Frem 2 sad over og dermed var direkte klar til anden runde. Det samme er Frem 1 efter 4-0 sejr over Fåborg 1, mens Frem 3 gik videre på bekostning af Frem 4, da disse blev matchet ved lodtrækningen. Se resultaterne på FSUs hjemmeside.

 
FM Toms Kantans Odensemester 2010
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 24 Oktober 2010 16:36

Toms Kantans fuldendte en fornem bedrift med en sikker sejr over turneringens overraskelse Steen Jensen. Dermed endte Toms Kantans på 6/7 og kan dermed kalde sig Odensemester 2010. Første gang i historien, at titlen tilfalder en udlænding.

 
Runde 8 lagt
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 16 November 2010 08:31

Grundet problemer med opdatering af tabellen har vi ikke kunnet gemme rundelægningen i denne, hvorfor denne har været længe undervejs. Vi prøver at få løst problemerne, men runde 8, der spilles mandag d. 22/11 er som følger (hvid spiller står først):

 
Divisionen begyndt
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 07 November 2010 21:48

Frem 1 lagde som vanligt flot fra land i 1. division, gruppe 1 med en 6-2 sejr over oprykkerne fra Allerød. Dette skete mod en forventet score på 4½-3½, og samtidigt blev hjemmebanestatistikken som ubesejret i 1. division bibeholdt med manér. Michael udnyttede en slem trækombytning hos modstanderen, hvorfor Ritvars spillede remis og Stefan samt Ellen viste vejen med sejre. Allerød kom derefter på tavlen med et helt point, da Mads H måtte se sig besejret. Derefter spillede Mads B.S. remis inden Tom og sidst Kristoffer vandt deres partier.

Bemærk, at mandag d. 8. nov. står i pokalskakkens tegn, hvorfor der ikke spilles klubturnering.

 

 
Topopgør i runde 6
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 23 Oktober 2010 15:08

Mads Hansen har pludselig en svag mulighed for at blive OM efter Toms noget overraskende "pointtab" mod Maxim. Den hurtige remis skyldes efter forlydender en bytur e.l. dagen for inden.

Se topopgøret og de andre partier live.

Se de forrige runder på Skakportalens hjemmeside.

Se resultat af lynturneringen her.

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Sondex Cup 2012

9 Fremmere deltager mellem d. 20. og 22. april i Sondex Cup 2012, som har tradition for at være en yderst hyggelig og velbesøgt turnering. I år deltager 108 spillere og flere har været på venteliste! Undervejs optræder to interne klubopgør og truppen lyder på Jacob, Sophus, Johnny, Julia, Jonas, Simon, Jesper og Sander, samt Kristoffer. Der skulle derfor være god mulighed for at vi scorer point i hver runde :-). 12 partier kan følges live og resultaterne vil blive flittigt opdateret af Kasper Jerwiarz.

Julia vinder at mester 7.

Det blev til 2 gruppesejre ved Julia og Johnny, hvor Julia med 4 point af 5 mulige vandt omkring 50 ratingpoint og nu atter er mesterspiller med 1949. Johnny scorede flotte 3½ point men dette var desværre kun nok til tredelt førsteplads. 
Kristoffer, Sander og Jonas fik aldrig spillet til helt at fungere og måtte lade ratingpoint blive i Kolding. Ratingtab var der også til Sophus, men her var spillet på brættet en oplevelse, hvor der blevet gået til den og 3½ point havde været forjtjent. Specielt angrebet i anden runde var flot, men desværre blev den gode stilling til nul point. Sophus viste dog god moral efter 0/3 ved søndag at fortsætte sit angrebsskak og vinde de resterende to partier.
Jacob spillede også en god turnering og kæmpede længe (specielt i anden rundes fem timers duel) for sine point. Tre sejre og en delt andenplads var resultatet deraf!
Jesper og Simon vandt ligeledes andenpræmien i deres grupper og lidt rating. 

Læs Niels Eriks første beretning med partieksempler.

 

se billeder...

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 25 gæster online

Frems facebook-venner