Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
DM skoleskak 2010
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 28 November 2010 18:30

Mads Hansen blev atter bedst placerede Frem'er, da han med 6/8 og en 2. plads sikrede sig en billet til NM, der bliver afholdt i Oslo i det nye år. Sophus imponerede med flot spil og udspillede den senere DM'er Toby Dreisler i sidste runde, men fik byttet for mange brikker af og måtte nøjes med remis og en 5. plads med 6/8 points (2½ korrektionspoint efter 3. pladsen!).

 
DM i skoleskak 2010
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 26 November 2010 17:52

DM i skoleskak afholdes på Abildgårdsskolen i denne weekend d. 27.-28. december med start lørdag kl. 12.30 indtil søndag kl. 12.00. Mads Hansen vil gøre sit bedste for at forsvare endnu en DM-titel. Dog er Mads rykket op i A-klassen, hvorfor det bliver spændende og se om dette er muligt. Vi krydser fingre for et vaskeægte hattrick!

Desuden deltager Christian Boller i B-gruppen, Tobias Ilsø-Jensen i C-gruppen, mens Sophus Mechlenburg Møller deltager i E-gruppen. Såfremt du ikke har mulighed for at kigge forbi kan du følge eventet på nettet.

 
Klubmesterskab - sidste runde
Skrevet af Jonas G. Nilsson   
Torsdag, 25 November 2010 15:23

Frem Schweizer er nået frem til 9. og sidste runde. Der er spænding for alle pengene, idet 4 spillere fortsat kan nå at vinde klubmesterskabet.

 
Frem 1 forsvarer andenplads
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 21 November 2010 19:20

Frem 1 tog hjemme mod Furesø, som i første runde havde besejret Hillerød.

 
Runde 8 lagt
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 16 November 2010 08:31

Grundet problemer med opdatering af tabellen har vi ikke kunnet gemme rundelægningen i denne, hvorfor denne har været længe undervejs. Vi prøver at få løst problemerne, men runde 8, der spilles mandag d. 22/11 er som følger (hvid spiller står først):

 
Divisionen begyndt
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 07 November 2010 21:48

Frem 1 lagde som vanligt flot fra land i 1. division, gruppe 1 med en 6-2 sejr over oprykkerne fra Allerød. Dette skete mod en forventet score på 4½-3½, og samtidigt blev hjemmebanestatistikken som ubesejret i 1. division bibeholdt med manér. Michael udnyttede en slem trækombytning hos modstanderen, hvorfor Ritvars spillede remis og Stefan samt Ellen viste vejen med sejre. Allerød kom derefter på tavlen med et helt point, da Mads H måtte se sig besejret. Derefter spillede Mads B.S. remis inden Tom og sidst Kristoffer vandt deres partier.

Bemærk, at mandag d. 8. nov. står i pokalskakkens tegn, hvorfor der ikke spilles klubturnering.

 

 
Hold 5 - sæsonen begyndt
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Onsdag, 17 November 2010 20:44

Følgende holdberetning er modtaget fra 5. holdet, hvilket samtidigt giver anledning til at opfordre de resterende hold til at indsende små beretninger fra holdkampe:

 
Pokalskak runde 1
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Onsdag, 10 November 2010 09:31

Dette års pokalsæson startede mandag aften, hvor Frem 1, 3 og 4 var i aktion i hhv. Nyborg (1) og Middelfart (3 og 4), mens Frem 2 sad over og dermed var direkte klar til anden runde. Det samme er Frem 1 efter 4-0 sejr over Fåborg 1, mens Frem 3 gik videre på bekostning af Frem 4, da disse blev matchet ved lodtrækningen. Se resultaterne på FSUs hjemmeside.

 
FM Toms Kantans Odensemester 2010
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 24 Oktober 2010 16:36

Toms Kantans fuldendte en fornem bedrift med en sikker sejr over turneringens overraskelse Steen Jensen. Dermed endte Toms Kantans på 6/7 og kan dermed kalde sig Odensemester 2010. Første gang i historien, at titlen tilfalder en udlænding.

 
<< Første < Forrige 71 72 73 74 75 76 77 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Nyheder fra Dansk Skak Union

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Sondex Cup

Weekenden 2.-4. maj deltog Frem Skakklub atter med en lille håndfuld skakspillere ved Sondex Cup i Kolding.

Vi stillede i år med Jwan, Kristoffer, Simon og Tobias og havde naturligvis planer om at vise klubbens faner i bedst mulige omfang. Turneringen kunne følges på linket ovenfor, hvor også de øverste grupper (inkl. Jwan og Kristoffers) blev vist live.{jcomments on}

Jwan fortsatte sine gode takter fra holdskak og var endte uheldig med 'blot' at score 3½/5. Med endnu en ratinggevinst er Jwan endnu tættere på 2400, som vil udløse IM-titlen (Jwan har allerede 4 IM-normer).

Kristoffer sluttede med 50% efter lidt sløjt spil undervejs i turneringen. Topalov vil dog nok være stolt over 3 partier i træk, hvor Kristoffer ofrede en kvalitet (+/- et par bønder).

Simon fik aldrig rigtig spillet til at flyde og måtte forlade Kolding uden gevinster.

Tobias kom i noget af en dynamit-pulje, hvor ikke mindre end 4 juniorer var at finde. Heraf Jonas Bjerre og Filip Boe, som er hhv. 9 og 11 år gamle. Tobias scorede 2/3 må de tre juniorkonkurrenter og samlet 3/5, hvilket var nok til en tredelt førsteplads.

Se øvrige resultater.

Læs desuden Niels Eriks beretning.

billeder fra Skakklubben Springerens Facebookside

 

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 30 gæster online

Frems facebook-venner