Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Til tasterne
Skrevet af Jess Nykjær   
Søndag, 16 April 2017 13:36

Så var det tid til DM 2017. Det var faktisk ikke meningen fra starten, at jeg skulle spille med i Kort Påske, men Brian havde aldrig spillet et DM før og pres fra ham og Ann-Katrine sendte mig en tur til Rebild, hvilket blev en generelt god oplevelse.

 

 
Danmarksmesterskabet 2017
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 13 April 2017 18:55

I skolernes påskeferie afvikles tradition tro Danmarksmesterskaberne i skak. Denne gang i Rebild bakker.

Fra Frem deltager Mads Hansen (B-medlem; debut i Landsholdsklassen) og Jess Nykjær (Kort Påske 2, gruppe 1). Jess Nykjær har taget turen sammen med Brian Magnussen (Kort Påske 2, gruppe 2).

Kort Påske 2 slutter lørdag, mens Mads og resten af Landsholdsklassen slutter påskedag.

 
Fynsmesterskabet 2017
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 07 April 2017 09:50

Fynsmesterskabet 2017 fandt torsdag d. 6. april sin afslutning. Fra Frem deltog ni mand (hvis Mads H og Simon tæles med som B-medlemmer).

fotos fra 9. og sidste runde af Fynsmesterskabet (foto: Jakob Jensen)

Det blev til følgende præmiegivende placeringer:

1. Mads Hansen ( score: 8 / 9 - Fynsmester! )

2. Kristoffer Dyrgaard ( 7½ / 9 )

3. Simon Wilbrandt ( 7 / 9 )

4-10. (7-delt fjerdeplads!) Johnny Harboe ( 6 / 9 )

 

Delt andenplads i præmiegruppe 2: Jan Kuntz ( 5 / 9 )

Delt førsteplads i præmiegruppe 3: Erik Pedersen ( 5 / 9 )

Udelt andeplads i græmiegruppe 6: Christoffer Vinther ( 4½ / 9 )

Se alle resultater i turneringstabellen.

 
Frem 3 - Holdlederen overrasker: Ingen tudekiks!!!
Skrevet af Markus Maagaard   
Mandag, 27 Marts 2017 20:46

Før den sidste kamp, som skulle spilles fælles i Nyborg Skakklubs lokaler. Frem 3 mødtes i lobbyen i ungdomshuset for at få flyttet tilstrækkeligt med brætter og brikker til vores kamp mod Sydøstfyn. Efter Jess havde indskærpet for os, at vi skulle passe godt på brætterne, delte vi os i to. Den ene halvdel, Jess, Peter M, Alexander og Markus gik mod Jess’ Mercedes med alt materialet. Da Jess benyttede sit begrænsede bagagerum til andre ting denne aften, blev det nødvendigt at tage brætterne ind i sportsvognen. Til alle, der ikke har skullet sidde på bagsædet af Jess’ “praktiske” bil med fire solide skakbrætter, skal det fra referentens side siges, at det kan sammenlignes med at blive placeret i dåse tun og derefter få fjernet halvdelen af pladsen i den dåse.

 
Frem 5 klarede sig bedre end forventet
Skrevet af Peter Fynbo   
Tirsdag, 21 Marts 2017 18:16

Det store spørgsmål før afslutningen i Serie 1 var, om Frem 5 kunne holde sig fri af sidstepladsen. Det lykkedes, og det må anses for at være et fint resultat, hvis et af holdets medlemmer selv skal sige det. Det skyldes i høj grad de unge spillere, Jonathan Roed, som passede det svære førstebræt med godt resultat, samt Bastian, Alf og Elias. De er alle er gået til biddet med kamplyst og sej udholdenhed, og de har da også alle vundet ratingpoints. Vi gamle har derimod været mere beskedne, lige bortset fra Willy, som havde en vanskelig post på andetbrættet, men klarede sig over forventet. Og Jakob, der er hårdt plaget af at skulle passe sine studier, havde heldigvis tid til at score så meget, at han samlede over 100 ratingpoints sammen. Også tak til David og til Peter Kinggaard, der også har stillet op ved flere lejligheder og bidraget til pointhøsten.

Frem 5 var overmatchet i de fleste kampe, og det ses selvfølgelig på placeringen, men med den udvikling, jeg har set hos de unge spillere i sæsonens løb, glæder jeg mig allerede til næste år.

Peter Fynbo

 
Andenplads og syvendeplads i divisionen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 12 Marts 2017 19:34

Søndag d. 12. marts drog første- og andetholdet mod det sjællandske, da der stod fællesafslutninger i hhv. Taastrup og Køge på programmet.

Målene var vidt forskellige, da Frem 1 kunne efter en flot sæson kunne spille afslappet, mens Frem 2 var i direkte duel med Præstø om en mulig nedrykning fra divisionen.

For første gang i lange tider var førsteholdet først færdig, da det i Taastrup blev til kneben sejr på 4,5-3,5 over Brønshøj 2. Dermed indhentede vi modstanderholdet i stillingen ift. brætpoint. Da sejren samtidigt gav to matchpoint endte Frem 1 som nummer 2 (og ubesejret) i 1. division, gruppe 1. En flot bedrift, når ratingprofetierne havde sat førsteholdet til en sjetteplads inden sæsonstart.

Frem 1 efter andenpladsen er sikret - fv.: Per, Kristoffer, Tom, Torben, Johnny, Tobias, Stefan og Sophus (foto: Brian Jørgensen, Næstved)

Andetholdets kamp endte mere spændende end de fleste nok havde håbet. Først sikrede Sydøstfyn, som også var involveret i nedrykningsdramaet, endnu en sæson i 2. division, gruppe 2 med uafgjort mod Holbæk.

Frem 2 mod Præstø - Jacob er nu på 1850 i rating! (foto: Jess Nykjær)

Dermed skulle Læseforeningen 2, som allerede var rykket ned, havde følgeskab af enten Frem 2 eller Præstø. Frem 2 kunne tåle et knebent nederlag, men da Niels Henrik sad som sidste mand tilbage var stillingen desværre 2,5-4,5 i modstanderholdets favør, hvorfor Niels var presset til gevinstforsøg. Niels måtte i sidste ende give fortabt, hvorfor Frem 2 må en tur i Fynsserien i næste sæson.

 
Frem 4 med Bent Larsen på holdet
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 21 Marts 2017 01:12

Sidste runde bød på forstærkning af allerhøjeste karakter: Mens holdkaptajnen skriver holdkort, så ringer Raidar; "Jeg er forsinket, men jeg behøver jo heller ikke så lang tid, jeg spiller lige så godt som Bent Larsen". Det var dog ikke til at se, at Frem 4 havde forstærket sig med selveste Bent Larsen i dagens kamp, holdet havde nemlig en kollektiv offday og tabte klart 6-2 til Middelfart, som havde oprykningen at spille for.

Raidar tabte desværre ved at telefonen ringede, en fejl Larsen næppe ville have begået. Eneste positive resultat var Henrik Hansen, som vandt sit parti.

Fællesspisning inden fællesafslutningen (foto: Bo)

Aftenen startede i øvrigt med fælles pizzaspisning med Frem 5 på lokal pizzabar i Middelfart. Sæsonen sidste slikpose gik til Tobias for sin sejr i sidste runde mod LF 4.

Sæsonen er slut nu, og holdkaptajnen føler, at talentmassen på holdet har gjort det godt: Elisabeth med 6 1/2 point og stor ratinggevisnt til følge. Jonathan har også vist gode takter, mens Albert har en haft et hårdt år på 1. bræt mod væsentlig stærkere modstandere end ham selv. Jeg er sikker på, at Albert står stærkere næste år. Til sidst, hvis der nogen, der vil have et kursus i at spille remis, så tag en snak med formanden :-)

Se resultaterne for Frem 4 og Frem 5.

 
Sommerfesten og FM i lynskak 2017 - OBS: ny dato
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Mandag, 20 Marts 2017 14:39

Frem Skakklub er igen i år vært for Fynsmesterskaberne i lynskak. Dette arrangement munder efterfølgende ud i sommerfest for alle interesserede medlemmer.

I klubbens sæsonkalender har arrangementet tidligere været fastlagt til 17. juni. Denne dato har dog ikke kunnet lade sig gøre ift. lokalebooking, hvorfor både FM i lynskak og klubbens sommerfest afholdes lørdag d. 24. juni!

 
Pokalfinalen 2017
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 04 Marts 2017 16:50

Mandag d. 6. marts blev sæsonens pokalfinale afgjort. Efter en spændende forløb (læs Niels Eriks minireferat på FSU's hjemmeside) endte matchen 2,5-1,5 i Nr. Aaby favør, som dermed fik revanche for sidste års nederlag i selvsamme finale.

Pokalvinderne: Sven Judas, Mikkel Clausen, Martin Lund og Mads Svendsen

Stort tillykke til Nr. Aaby med pokalen, som kommer som følge af god sportslig fremgang de senere år!

Det kan endvidere bemærkes, at Mads med pokalsejren skriver sig ind i historiebøgerne som den første, der har vundet pokalturneringen med 4 forskellige hold (Læseforeningen, Frem, Lærerseminariet, Nr. Aaby)!

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Klubmesterskab i lyn 2013

Mandag d. 7. januar åbnede Frem Skakklub op for årets første klubaften, som blev markeret med klubmesterskabet i lynskak.
15 deltagere fandt frem, som blev inddelt i to 8-mandsgrupper, hvorefter der var semifinaler og finaler inden Kristoffer efter en spændende finale mod Mads kunne kåres som lynmester 2013 efter et spændende sudden death parti efter 1-1 i den ordinære finale. Bedst under 1800 blev Lene, der vandt finalen mod Jakob. 

Desuden velkommen til to nye ansigter, Bjarke og Anton, som gav klubben et besøg. Vi ser frem til endnu et besøg! {jcomments on}

Se resultaterne...

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 163 gæster online

Frems facebook-venner