Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Læseforeningens Åbne Klubmesterskab
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 24 November 2016 11:11

Torsdag d. 24. november afvikles niende og sidste runde i Læseforeningens klubturnering 2016; og det er med flere Fremmere med i kampen om gode podieplaceringer.

I Mestergruppen deltager Erik og Johnny Harboe. Inden sidste runde ligger Johnny på en delt førsteplads med 6,5 point sammen med Lars Munk Jensen. De to mødes i en direkte finale!

I Basis 1 deltager Peter Morling. Peter har allerede med 5,5 point samlet halvandet point mere end sin forventede score. Peter ligger inden sidste runde på en udelt tredjeplads.

I Basis 2 er Frem repræesenteret ved Jes Danielsen, som er medlem i både Læseforeningen og Frem. Jes fører inden sidste runde gruppen med 6,5 point og har et helt point ned til andenpladsen!

I Basis 3 deltager Willy, som ligger omkring sin forventede score efter 4,5 point i de første 8 runder.

 
Frem 4 overraskede igen mod Årslev
Skrevet af Henrik Hansen   
Onsdag, 23 November 2016 16:21

Frem 4 mødte Årslev og var med en forventet score på 3,1-4,9 på en hård prøve mod Årslev.

Anton mødte på 1. brættet en mesterspiller, men Anton havde forberedt sig (vist for første gang i år), så han troede på en overraskelse. Modstanderen spillede alligevel en anden variant, så forberedelsen var spildt, og Anton valgte at spille London-systemet. Modstanderen var uforsigtig, da han ville nedbryde Antons stilling, så Anton slog kontra og vandt.

 
Frem 5 - Evaluerer midtvejs
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 22 November 2016 06:17

Den 21. november 2016 havde Frem 5 en udekamp mod Odense 2. En kamp som holdlederen selv mener er en af de vigtigste, eftersom vi gerne vil vise at vi er bedre en de andre Odensehold på alle kanter. Kampen startede kl. 19:00 og der blev hurtigt stille i det store Odenselokale, kun afbrudt momentant af urenes kliklyde efter en spiller havde udført et træk. Der skulle dog kun gå 50 minutter efter en overraskende sejr faldt i Frems favør til Jonathan på førstebrættet. En rigtig god start på sæsonen fra Jonathan, som nu ligger med 2 point og kun 0,91 i forventet på tre kampe. Desværre fik Odense hurtigt udlignet, og det var her Willy der tabte på andet brættet. Willy, der har haft en skidt start på sæsonen med 0/3, dog kun med 0.58 i forventet, så en sejr i næste kamp vil nok føre ham til at være over forventet.

 
Alamo Barrikaden
Skrevet af Yann Le Besq   
Mandag, 21 November 2016 15:57

Efter alle de flotte referater fra de andre hold føler jeg mig forpligtet til også at skrive et. 3-5 mod Holbæk er mere end godkendt. Jeg har valgt en anden rækkefølge, den kedeligste først.

 
Per deltager i Senior-VM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:22

Per deltager fra 19.-30. november i senior-VM i Tjekkiet. Læs mere om turneringen på skak.dk samt på turneringens hjemmeside.

 
Frem 5 melder sig ind i kampen
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 15 November 2016 10:46

Odense er en by, som har en tradition for at lave mirakler inden for sportens verden som ingen havde forudset. Først OB’s mirakel i Madrid, mod selveste Real Madrid (2-0) i 1992, senere badminton i mandedoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen, så Viktor Axelsen og nu også et sandt mirakel i Frems egne lokaler.

 
2. runde af divisionen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:12

Endnu engang lykkedes det vore to divisionshold at præstere over evne (eller i hvert fald over ratingtallenes forudsigelser).

Frem 2 tabte i 2. division på udebane 3-5 til Holbæk, men via sejre (igen!) til Alexander og Jacob præsterede holdet samlet mere end ét point over forventet score.

Frem 1 tog i 1. division hjemme imod Taastrup. Førsteholdet var svage favoritter på de fleste brætter, men en samlet sejr på 6-2 var ligeledes mere end ét point over forventet score.

I alt har vore to divisionshold i de to første runder scoret hele 5,9 over forventet score!

 
Frem 4 holder sig til i toppen af serie 1
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 15 November 2016 23:50

Vi var nået til 2. runde i serie 1. Og inden kampstart, havde kaptainen lovet slikpose til rundens spiller, og den gik til Jonathan. I 1. runde formået han med stor iver at sætte sin modstander godt og grundigt til vægs. Lad os blive ved ham et øjeblik, for mod aftenens modstander Sydøstfyn 3 formåede han endnu engang at lokke modstanderen hurtigt ud af balance, og "nem" sejr til Jonathan.

 
Frem 3 vs Faaborg, mandag 14. november
Skrevet af Peter Morling   
Tirsdag, 15 November 2016 10:40

Vi startede turen i Nørregade kl. 18.10 og ca. kl. 18.55 trådte vi ind i Faaborg's hyggelige lokaler. Så skulle holdlederen på banen med et par urealistiske forventninger og et par ruller tudekiks.

Den første rulle gik til undertegnede, som ved sidste holdkamp havde lavet 40 træk på ca. 5 minutter. Det er selvfølgelig ikke godt, når man ikke bruger tiden og kiksene blev accepteret.

Den næste rulle gik til Anton Kjeldsen som havde overrasket ved at vinde en kamp, selvom han også her trak en blunder op af ærmet. I dag fortsatte Anton stilen på 6. brættet, da han var foran med en kvalitet kom blunderen tilbage og han måtte nøjes med en remis.

 
<< Første < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Transparent Minds og løb

Transparent Minds

Mandag er der danmarkspræmiere på Transparent Minds. Det foregår i Nørregade og bliver en helt ufattelig spændende forestilling. Der er kage til de fremmødte og undervejs vil der være konkurrence om at ramme de spillede træk. Kig forbi til en helt ny skakaften i Danmark.

Løb med klubben

Der er løbetræning i morgen for de friske. Vejret bliver fantastisk og der er kage til de aktive. Vel mødt.

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 14 gæster online

Frems facebook-venner