Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Per deltager i Senior-VM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 20 November 2016 21:22

Per deltager fra 19.-30. november i senior-VM i Tjekkiet. Læs mere om turneringen på skak.dk samt på turneringens hjemmeside.

 
Frem 4 holder sig til i toppen af serie 1
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 15 November 2016 23:50

Vi var nået til 2. runde i serie 1. Og inden kampstart, havde kaptainen lovet slikpose til rundens spiller, og den gik til Jonathan. I 1. runde formået han med stor iver at sætte sin modstander godt og grundigt til vægs. Lad os blive ved ham et øjeblik, for mod aftenens modstander Sydøstfyn 3 formåede han endnu engang at lokke modstanderen hurtigt ud af balance, og "nem" sejr til Jonathan.

 
Frem 5 melder sig ind i kampen
Skrevet af Jakob Frederiksen   
Tirsdag, 15 November 2016 10:46

Odense er en by, som har en tradition for at lave mirakler inden for sportens verden som ingen havde forudset. Først OB’s mirakel i Madrid, mod selveste Real Madrid (2-0) i 1992, senere badminton i mandedoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen, så Viktor Axelsen og nu også et sandt mirakel i Frems egne lokaler.

 
Frem 3 vs Faaborg, mandag 14. november
Skrevet af Peter Morling   
Tirsdag, 15 November 2016 10:40

Vi startede turen i Nørregade kl. 18.10 og ca. kl. 18.55 trådte vi ind i Faaborg's hyggelige lokaler. Så skulle holdlederen på banen med et par urealistiske forventninger og et par ruller tudekiks.

Den første rulle gik til undertegnede, som ved sidste holdkamp havde lavet 40 træk på ca. 5 minutter. Det er selvfølgelig ikke godt, når man ikke bruger tiden og kiksene blev accepteret.

Den næste rulle gik til Anton Kjeldsen som havde overrasket ved at vinde en kamp, selvom han også her trak en blunder op af ærmet. I dag fortsatte Anton stilen på 6. brættet, da han var foran med en kvalitet kom blunderen tilbage og han måtte nøjes med en remis.

 
Kaotisk start på pokalskakken
Skrevet af Bo Sørensen   
Tirsdag, 08 November 2016 22:33

Frem 3 og 4 var i kamp i første runde mandag aften mod Læseforeningen 3 og 4 ved Odense Skakklub. Frem 3 spillede mod LF 3, og efter kaostisk start, hvor Christoffer Vinther mod Christian Winther var udsat for urskift 5 gange uden overdrivelse, fordi de gamle tårnure som var sat i brug i dagens anledningen ikke fungerede helt optimalt.  Christoffer var klart den der kom bedst fra start og vandt hurtigt uden problemer.  Både Alexander le Besq, Erik Pedersen og Mig selv stod håbløst efter de første 10 træk, og vi lignede en hold der var på vej ud allerede i 1.runde. Men da kampen var færdig, så stod der 4-0 på scoren. Fummelfinger starten blev afløst af TIKA TAKA SKAK, alle chance for at vende partierne blev udnyttet, mest imponerende var det at Erik der var bagud med tårn kom tilbage mod Erling Rasmussen og vandt. Alexander vandt en svær stilling, som Peter Frank ikke fik nok ud af, trods bedst start, mens jeg selv udnyttede fejl fra Per Bjerre til hurtigt at vende en start der ikke så for lovende ud.  

Frem 4 var overmatchet mod LF 4, og tabte klart 3½ -½, men af de hold, der var med, må Frem 4 var anset som ønske lodtrækning for de andre hold. David Smit stod for den halve de fik med hjem.  Frem 4 bestod udover David, af brødrene Anders og Jacob Frederiksen samt det nye medlem Jeppe.

 
Beretning fra SØF 1 - Frem 2
Skrevet af Niels Henrik Sørensen   
Søndag, 06 November 2016 22:04

Frem 2 fortsætter de overraskende takter

Sidste sæson blev lidt af en succes for Frem 2, der overraskede stort i mange kampe mod på papiret væsentlig stærkere hold, og i sidste ende tog en flot 4. plads.

I denne sæson er forventningerne til en gentagelse af denne præstation beherskede, da holdet har afgivet Johnny Harboe til Frem 1, og ofte bliver yderligere ramt, når der skal afgives spillere ifm afbud på Frem 1. Sådan er vilkårene for et andethold, og i det lys var søndagens førsterunde sejr over Sydøstfyn intet mindre end en lille sensation. 4,5-3,5 blev det til – det var der ikke én eneste fremmer, der i sin vildeste fantasi havde set komme. Men marginalerne var på holdets side, og her kommer et lille tilbageblik:

 
Den første taberplads
Skrevet af Jess Nykjær   
Tirsdag, 15 November 2016 21:50

Hvad er det for en? – jo, det er sådan, når jeg deltager i en turneringer, at jeg altid har en forud bestemt ide om hvad jeg får ud af at deltage. Det er aldrig bare for at hygge mig; det lader jeg andre om. Jeg har altid en plan, en forventning. Denne gang havde Brian Magnussen fået indfriet et løfte om en hurtigskak-dag. Tjek, løfte holdt. Så i selskab med Michael Hansen fra Læseforeningen tog vi 3 fynboer et smut til det jyske, hvor vi slog vores folder i gruppe 2 og 3.

 
Frem 1 spillede uafgjort med favoritterne
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Mandag, 07 November 2016 07:19

Førsteholdet tog søndag d. 6. november hul på en ny sæson, da turen gik mod Ballerup og BMS, der ligesom Frem har et godt ungdomsarbejde. Et ungdomsarbejde, som også har sat sit præg på holdet.

 
1. runde af divisionen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 06 November 2016 20:51

Søndag d. 6. november tog første- og andetholdet hul på divisionssæsonen.

I Ballerup skulle Frem 1 op imod ratingfavoritterne til at vinde 1. division, gruppe 1. Her blev det efter en flot indsats til uafgjort 4-4 mod en forventet score på 2,7.

Denne præstation blev dog overstrålet af Frem 2, der ude mod Sydøstfyn vandt en flot sejr på 4½-3½ mod en forventet score på blot 2,1. Andetholdet ligger dermed godt til i 2. division, gruppe 2.

 
<< Første < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Undervisning mandag 10. februar

Mandagens undervisning vil byde på repetition fra sidste gang og på en gennemgang af hjemmeopgaverne. Herefter er der et nyt tema på programmet. Vi vil snakke om at forsvare sig i skak, som er det aspekt, der er allersværest at mestre.

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 153 gæster online

Frems facebook-venner