Spillested

   Ungdomshuset
   Nørregade 60 3. sal
   5000 Odense C

   (efter kl. 21 - brug dørklokken)

   OBS: Parkeringskælderen ved
            Skulkenborg lukker kl. 21

   Se parkeringsmuligheder her.

Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Velkommen til Frem Skakklub
Venter på Rebecka!!
Skrevet af Jess Nykjær   
Torsdag, 06 Oktober 2016 15:34

Som det måske er gået op for nogle af klubbens medlemmer, bliver der også snakket og spillet skak ved siden af klubturneringen: Fx spillede Simon og Sophus lidt skak, mens Anton, Peter og Yann snakkede om løst og fast.

Diverse klubspillere fandt ligeledes tid til skak efter klubturneringen, hvilket altid er hyggeligt, så man er altid velkommen til en sludder for en sladder i klubbens lokaler mandag aften.

Man kan jo også arrangere en lille turnering, hvilket også resulterede i en børneskak-turnering, hvor Jydeholdet fik smæk af Venter på Rebecka!!

Lige så vigtigt var det, at der blev øvet i disciplinerne "at hovere", "overdreven jubel" og "det er min holdkammerats skyld". Så kom og deltag i hyggen, men pas på - det smitter!

 
DM i skak for ungdom 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Fredag, 30 September 2016 17:31

I weekenden 30. september - 2. oktober afvikles Danmarksmesterskaberne for ungdomsspillere i Køge. Turneringen kan følges live. Fra Frem Skakklub deltager Linus, Elias, Jonathan Roed og Jonathan Aagaard.

Turneringen er af geografiske årsager deltagermæssigt domineret af sjællandske skakspillere. Vore fire unge medlemmer ønskes held og lykke!

 
DM i hurtigskak 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 15 September 2016 19:58

Søndag d. 25. september afholdte Fredericia Skakforening i samarbejde med Dansk Skak Union de officielle Danmarksmesterskaber i hurtigskak. Fra klubben deltog Albert, Sophus, Simon, Per og Kristoffer.

Albert deltog i U1900-gruppen og scorede 3 point af 7 mulige.

I DM-gruppen endte Sophus, Simon og Per alle på 3½ point, mens Kristoffer var med fremme undervejs og til sidst sluttede med 4½ point og ratingpræmie.

Ratinggruppe 11-20: 1. Kristoffer, 2. Martin Matthiesen

Læs mere om hurtigskakturneringen på Dansk Skak Unions hjemmeside.

 
Undervisning i LIVE-skak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 04 September 2016 19:51

Fynsk Skak Union indbyder i samarbejde med Poul Jacobsen og Frem Skakklub til undervisning i LIVE-transmission. Arrangementet starter mandag d. 19. september og sidste session er 3. oktober. Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

 
Transparent Minds 29. august
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 28 August 2016 08:14

Mandag d. 29. august indbyder Frem Skakklub til Transparent Minds arrangement fra kl. 19.

Navnet dækker over et koncept, hvor to af vore stærke spillere spiller et opvisningsparti i ét lokale, mens vi andre følger med via "LIVE"-dækning i et tilstødende lokale. Undervejs kigger de to kombetanter forbi og gør os alle klogere på deres tanker under partiet.

Denne gang står Torben og Simon fra førsteholdet over for hinanden.

Så har du lyst til at blive lidt klogere på hvilke overvejelser et par af dine klubkammerater gør sig under et parti skak, er det mandag du skal kigge forbi!

 
Spil manden!
Skrevet af Jess Nykjær   
Søndag, 21 August 2016 15:04

Klubsimultan mod klubmesteren er altid en sjov begivenhed. I år spillede vi uden ur, det var med et ønske om at Erik dermed ville undgå de utallige tidsnøder, som klubmestrene ofte kommer i. Bagsiden var dog, at vi spillere havde mere tid end vi har haft før. Så jeg kan personligt ikke se hvad gevinsten skulle være. Så vi er nok ude i noget smag og behag.

I mange år har jeg haft en plan om hvordan jeg ville spille mod diverse klubmestre. I år var faktorerne klubmesterens alder og hans ”lave” ratingtal. Så et langt parti og han bliver måske træt, komplicere stillingen og han har svære ved at overskue stillingen med hans begrænsede tid. Jeg havde jo ingen ur så jeg kunne nemt bruge 5 minutter, hvor han max. brugte 1 minut. Erik havde hvid, så det var bare op til sort at vente.

 
Odensemesterskaberne i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 24 September 2016 15:24

Lørdag d. 24. september afvikledes Odensemesterskaberne i skoleskak.

Fra Frems juniorafdeling deltog Linus, Peter (F), Albert, Alf, Elias H, Elias R, Nicholas (E), Bastian, Johan, Jonathan R (D) og Markus (B).

I F-gruppen blev det til delt sejr, da både Linus og Peter scorede 6 point af 7 mulige!

Albert vandt E-gruppen med 7/7 foran Elias R med 6/7. Elias H scorede 4 point og Nicholas 3 point.

Jonathan R vandt Odensemesterskabet i D-gruppen med 7/7 foran Bastian med 6/7. Johan blev en flot nr. 4 i samme gruppe med 4 point.

Markus vandt B-gruppen med 6,5/7.

 
REMA 1000 Sommer-EMT
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 06 September 2016 11:37

I weekenden 2.-4. september spillede Simon med i Skandersborgs weekendturnering. Der blev til i alt 2½ point af 5 mulige og en delt andenplads.

 
Hurtigskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 23 August 2016 11:16

Mandag d. 22. august stod der - foruden juniortræning - hurtigskak på programmet. Hele 24 medlemmer meldte sig på banen. Konceptet blev derfor to 12-mandsgrupper efter Monrad-systemet over 4 runder.

I gruppe B vandt Jonathan Roed med 3,5 point efter finaleopgør mod navnebror Jonathan Aagaard. Jonathan Aagaard blev med 3 point delt nummer to sammen med André. I gruppen fandt man også et nyt navn: Ayman. Velkommen til klubben!

I gruppe A vandt Simon og Kristoffer på deling med 3,5 point foran en kvartet med 2,5 point: Tobias Ilsøe, Niels Henrik, Jan Kuntz (velkommen tilbage!) og Peter Morling.

 
Klubmestersimultan 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Mandag, 15 August 2016 20:05

Mandag d. 15. august indledtes sæsonen med den traditionsrige klubmestersimultan. Denne gang forestod Erik simultanen. 17 deltagere fandt plads ved brætterne.

Aftenen indledtes med vingaver til Simon (Årets Fremmer i sæsonen 2015-2016) og Niels Erik ("Årtiernes" redaktør - tak for det kæmpe arbejde med klubbladet!).

Klubmestersimultanen blev i år spillet uden ur, hvorfor deltagerne ventede med at foretage deres træk indtil Erik kom forbi.

Efter mere end tre timers sej simultanforestilling kunne der gøres status; klubbens medlemmer vandt 12,5-4,5.

Tak til Erik for en hyggelig start på den nye sæson!

 

 
<< Første < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kommende arrangementer

 

Se hele aktivitetskalenderen.

Se desuden skoleskakkalenderen.

Husker du ...? (tilfældig artikel)

Frem Open 2013

Frem Open 2013

Frem Skakklub indbyder atter til Frem Open i 8-mands grupper. Turneringen starter mandag d. 4. marts. Se indbydelsen.

Se resultater fra sidste runde og billeder af præmietagere

Links

Banner
Banner
Banner
Banner

Hvem er online

Vi har 188 gæster online

Frems facebook-venner