Mandag aften var Frem 3 på besøg ved Odense Skakklub. Formanden holdt en skarp peptalk for de tre unge Alf, Elias og Bastian, hvor han opfordrede til at finde deres skarpeste varianter frem, hvis det de ønskede var fortsat at spille i Fynsserien i næste sæson! Det startede med et lynpoint til Erik, hvis modstander havde glemt at slukke mobilen, og derved en tidlig føring. Resten af holdkampen blev en ren gyser, de tre unge formåede dog ikke at få deres skarpeste varianter igennem, Alf, Elias og Bastian måtte alle tage tage til takke med remis på de nederste brætter, hvor vi ellers har hentet hovedparten af vores point i sæsonen.

Bastian (tv), Elias og Alf sikrede atter vigtige point til Frem 3!

Føringen holdt til klubbens forhenværende formand og nuværende holdleder, Aske, måtte ned med nakken; han har haft det svært i toppen og mødt rigtig stærke modstanderne gennem hele sæsonen. Men udligningen var kortvarig, da formanden gik forrest og vandt sit parti. Men her sluttede dramaet ikke. Det hele skulle afgøres på de to øverste brætter, hvor Jonathan Roed var med på førstebræt i Claras fravær, og Markus på andenbræt. Ingen af dem havde direkte gevinstmulighed, men begge fik tilkæmpet sig remis. Særligt Jonathan Roed var i et sandt drama og måtte spille til midnat mod Lars Uffe Pedersen, og formået med stærkt spil at holde en remis i tårnslutning bagud med en bonde. Slutresultat 4½-3½ til Frem 3, i sæsonens vigtigste kamp indtil videre, hvor det især var vigtigt ikke at tage fra OS med et nederlag for at holde afstand til sidstepladsen. Næste kamp for Frem 3 byder på El Classico mod Læseforeningen 2 på hjemmebane!

Bo Sørensen