Mandag d. 21. juni bød på sæsonens sidste klubaften inden hyggelig caféskak i juli måned på Café Biografen.

Juniortræningen bød på sociale aktiviteter, da både løb og kommunikation blev trænet; først via kondiskak (hvor afstanden mellem skakuret og skakbrikkerne er stor!) og hjerne-arm, hvor juniorer blev inddelt på to mandshold, hvor den ene vælger brikken, der skal flyttes, og makkeren vælger, hvordan brikken skal flyttes.

Det efterfølgende klubmesterskabet i lynskak over otte runder blev vundet af Mads foran Alexander og Kristoffer. Dermed kan Mads træde ind i Hall of Fame, som en af de få, der har lykkedes med at vinde the Treble. Mads er nu klubmester i koordineret skak, hurtigskak og lynskak!

Du kan udfordre Mads mandag d. 9. august, når den nye sæson startes op med den traditionsrige klubmestersimultan. Indtil da ønskes alle en god sommer, hvor de skakhungrende også er velkomne på Café Biografen i løbet af juli måned.