Tirsdag d. 18. februar blev pokalsemifinalerne afviklet i Sydøstfyn Skakklub. Frem 1 og Frem 3 samt Læseforeningen 1 og Sydøstfyn 1 havde kvalificeret sig efter pokalkvartfinalerne i Frems lokaler i januar måned.

Hvem, der skulle møde hvem, blev traditionen tro afgjort ved lodtrækning kort før kampstart, hvor Frem 3 (Anton, Erik, Alf og Peter Fynbo) blev trukket først. Dermed fik Alf - som repræsentant for Frem 3 - lov til afgøre sit modstanderhold ved at trække næste hold i lodtrækningen. Her blev Frem 1 (Kristoffer, Stefan, Alexander, Per) trukket og en internt semifinaleopgør var dermed en realitet, mens Læseforeningen og Sydøstfyn skulle afgøre, hvem der skulle gøre Frem (enten 1 eller 3) følgeskab i pokalfinalen.

Frem 3 spillede en god, stabil omgang skak, hvorfor tre af de fire partier i Frem 3 - Frem 1 først fandt deres afgørelse mellem kl. 22 og 23 (med kampstart kl. 19). Resultattavlen endte desværre ikke med at afsløre, hvor stor ære Frem 3 havde af deres debut i pokalseminale-sammenhæng, da slutresultatet endte 4-0 til Frem 1.

Læseforeningen kom omkring kl. 22 foran 1-0 mod Sydøstfyn, mens de sidste tre partier, som det var tilfældet i Frem-opgøret, først fandt deres afgørelse, da tiden var ved at rinde ud (der spilles uden tillægstid og uden ekstra tid efter træk 40). Læseforeningen trak dog det længste strå i alle partierne og kommer dermed også fyldt med selvtillid til pokalfinalen med en sejr på 4-0. Læseforeningen og Sydøstfyn mødes allerede igen søndag d. 23. februar i divisionsturneringen.

Dato og spillested for pokalfinalen er endnu ikke fastlagt.