Lørdag d. 28. december fandt 51 deltagere frem til den traditionsrige Frem Julecup. 
Turneringen blev som vanligt afviklet i klubbens lokaler i Nørregade med syv runders hurtigskak. Spillerne blev fordelt i fem 8-mandsgrupper og en enkelt Monrad-gruppe.

Monradgruppen (Basis 4) blev vundet med en overbevisende præstation og maksimumscoren 7/7 af Simon Haahr (Nr. Aaby Juniorskakklub) foran Daniel Petersen (Sorø Skakklub) med en lige så sikker andenplads med 6/7.

Basis 4 Basis 3

Basis 3 udviklede sig til en parløb mellem de to lokale klubkammerater, Aske og Elias; lodtrækningsheldet ville at den indbyrdes finale først fandt sted i sidste runde, hvor en remis sikrede Elias gruppesejren med 6,5/7 foran Aske med 6 point.

Basis 2 holdt ligeledes spændingen om gruppesejren til det allersidste, hvor det endte med delt gruppesejr til Ruben Jepsen (Læseforeningen) og Poul Jacobsen (Nordre) med hver 5 point.

Basis 2 Basis 1

Basis 1 afsluttedes, som det var tilfældet i Basis 3, men en ren gruppefinale i sidste runde, da Ove Matras (Faaborg) var i en must win-situation mod Thomas Christensen (Nr. Aaby), hvis førstepræmien skulle med hjem. Det var dog Thomas, der endte med at trække det længste strå i finalen. Thomas scorede 5,5 point foran Oves 4 point på andenpladsen.

Mester 2 blev domineret af Birger Olsen (Sydøstfyn) og Carsten Sørensen (Nr. Aaby) så selv pointafgivelse af dem begge i sidste runde ikke det resterende felt mulighed for at blande sig helt i toppen. Det endte endda med delt gruppesejr, da både Birger og Carsten scorede 5,5 point.

Mester 2 Mester 1

Mester 1 blev efter fem gevinster på stribe vundet af Mads B. Svendsen (Læseforeningen) med 5,5 point, mens klubkammeraten Jesper Knudsen tog sig af andenpladsen med 4,5 point.

Du kan se enkeltresultater og nye ratingtal på turneringssiden.

Med stemningsbillederne nedenfor er der blot tilbage fra Frem Skakklub at ønske alle læsere et rigtigt godt nytår!