Covid-19-situation i Danmark og de deraf følgende nationale restriktioner for forsamlinger har medført, at vi - efter længere overvejelser - undlader at afvikle Odensemesterskabet i år. Turneringen er derfor aflyst.

Begrundelsen for aflysningen skal bl.a. findes i et hensyn om at følge intentionen i den midlertidige lovgivning samt at en afvikling af Odensemesterskabet ville medføre diverse uønskede ændringer, der ikke ville muliggøre den samme skakmæssige, hyggelige og praktiske ramme for turneringen, som vi kender den.

Vi håber på forståelse for denne beslutning samt forhåbentligt at se jer ved anden lejlighed; vi regner med at vende stærkt tilbage i oktober 2021.

Bestyrelsen vil se på muligheden for et mindre, lokalt klubarrangement i weekenden 9.-11. oktober. Klubbens medlemmer informeres om eventuelle tiltag mandag d. 5. oktober ifm. den almindelige klubaften.