Grundet regeringens udmelding 11. marts er Ungdomshuset lukket de næste 14 dage, ligesom sammenkomster anbefales forsøgt undgået i den kommende periode.

Receptionen for Niels Erik er dermed udskudt - nyt tidspunkt vil blive udmeldt senere.

En af Frem Skakklubs helt store kulturbærere fylder rundt.

Niels Eriks mangeårige betydning for Frem og det fynske skakliv i almindelighed kan ikke overvurderes. Niels Erik stod i en årrække bag såvel Frems klubblad ”Brikken” som Fyns Skak Unions hjemmeside og medlemsblad ”Fynsk Skak”. Tusindvis af velskrevne artikler og reportager har holdt Frems og unionens medlemmer rigtig godt opdaterede på stort og småt.

I anledning af Niels Eriks runde dag holder han fødselsdagsreception for skakvenner fra nær og fjern. Det foregår søndag den 15. marts fra kl. 12.00 i Ungdomshusets café (stueetagen), Nørregade 60 i Odense.

Niels Erik og Frem Skakklub håber, at mange vil kigge forbi til nogle hyggelige timer med lidt godt at spise og drikke.

(Grundet helbredsmæssige hensyn ønsker Niels Erik sig ikke vin- og ølgaver.)