Mandag d. 24. august indledtes dysten om klubmesterskabet. Turneringen blev afviklet med 24 deltagere i en 7-runders Schweizer-turnering.

Efter en - under omstændighederne - velafviklet klubturnering vandt Mads Hansen klubmesterskabet. Tillykke! Mads forblev ubesejret undervejs i turneringen. Andenpladsen blev delt mellem Simon og Kristoffer; den nuværende samt den forhenværende holdleder for førsteholdet.

Begge ratinggrupper havde stor spænding inden sidste runde, hvor indbyrdes opgør skulle afgøre den endelige præmiefordeling:

I ratinggruppe 1 blev det junioropgøret mellem Mikkel og Alf, der fik den største betydning; her tog Mikkel sejren og førstepræmien med i alt 4,5 point. Aske og Rasmus deler andenpræmien med 4 point.

I ratinggruppe 2 vandt Rasmus Brejnrod det afgørende parti mod talentfulde og nykårede Fynsmester, Oliver; hvormed Rasmus (med 4 point) tog sig af førstepræmien foran trioen André, Martin og Oliver med hver 3 point.

Rasmus Brejnrod og Oliver var i fællesskab leveringsdygtige i de største præstationer i forhold til ratingtallet. De scorede begge hele 2,6 point over forventet score, der bibragte dem begge en ratinggevinst på hele 167 ratingpoint!

Du kan se samtlige resultater samt den endelige stilling via dette link.

Stemningsbillede fra klubmesterskabets femte runde.

Billeder fra 7. runde (9. november 2020)

Billeder fra 5. runde (28. september 2020)

Billeder fra 3. runde (7. september 2020)

Billeder fra 2. runde (31. august 2020)