10. december 2018 | Ungdomshuset i Nørregade
FM i Lynskak | Garanteret 1. præmie på 1.000 kr.

Frem Skoleskak
Undervisning for alle skakinteresserede børn!

Frem Skakklub tilbyder alle børn med interesse for skak indenfor til undervisning, træning og en masse sjov med skak. Herlighederne foregår i Ungdomshuset, Nørregade 60 på 3. sal hver mandag kl. 17.00 - 18.00 for mindre øvede og 17.00 - 18.30 for de mere øvede (skoleferier undtaget - se aktivitetskalenderen). Deltagelse i den ugentlige træning koster 175,- pr. sæson, men I er naturligvis meget velkomne til at deltage et par gange, inden I beslutter jer for indmelding i klubben.

Undervisningen er for alle interesserede - hvorvidt man er nybegynder eller mere hærdet i dette klassiske spil, forventes intet andet end en interesse for spillet. Så mangler du lige et par enkelte tips og tricks til at slå din mor, far eller bedstefar, så kig forbi. Du skal være så hjerteligt velkommen!

Viser det sig, at træningen (og kammeratskabet med de andre børn) fanger din interesse er der desuden mulighed for at deltage i fynske skoleskakturneringer. Disse turneringer er ligeledes for alle helt fra nybegynderniveau og til de skrappeste i din aldersgruppe. For mere information herfor se Fyns Skoleskaks hjemmeside

Frem Skakklub har en ung medlemsskare, hvor der blandt vore over 50 medlemmer forefindes ca. 25 juniorspillere under 20 år. En stor del af disse er 14 år eller yngre, så foruden skak er der gode muligheder for kommende kammeratskaber.

Såfremt ovenstående har fanget jeres interesse er I meget velkomne til vore træninger. Såfremt I har spørgsmål angående undervisningen eller lignende er I velkomne til at kontakte skoleskakleder  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Læs eventuelt følgende artikel, der er et godt eksempel på, at skak er for alle aldre! Desuden en artikel om den nuværende klubmester og juniortræner, Mads Hansen, samt en artikel fra Ugeavisen Odense om Emma Le Besq inden VM 2012 i Slovenien. Eller tag et kig forbi Dansk Skoleskaks fremragende side til leg med skak.

Afspil videoen herunder:

Viser miniaturebillede af videoen AUTO_AWESOME_MOVIE_1_20171031_191839.mp4

Juniorjuleafslutning 2014

En masse glade, unge mennesker

Frem Skoleskak ved DM for hold 2015

Juniorportræt januar 2012 - flere børn er kommet sidenhen.

Skak er sjovt!

Frem Skoleskak (til højre) ved DM i skoleskak for hold, Gislinge 2012.

Alexander Le Besq i kamp i Horsens 2011

Skak er også for piger - Emma Le Besq i Horsens 2011

Jacob 10 år, under DM i Skoleskak 2011

Sophus og Alexander ved DM i skoleskak 2011

Simon og Mads under DM i 2011

Frem Skoleskak takker Albanifonden for midler til fremme af skolaskakken i Odense!

Bliv sponsor!

Hvis du er interesseret i at sponsorere Frem Skakklub, eller nogle af vores aktiviteter, er du velkommen til at kontakte vores This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi vender derefter tilbage til dig hurtigst muligt!

Ny i skak ?

Se vores side for nybegyndere hvis du vil lære spillet at kende inden du kommer til klubben.