Sæsonens sidste holdkamp blev spillet 18. marts ved fællesarrangementet for alle Serie 1 holdene i Frems lokaler. Otte hold på hver otte skakspillere plus nogle få tilskuere kan lige klemmes ind på den plads, vi har. Men som englænderne synger: ”The more we are together… the merrier we shall be”.

Frem 4 lagde ud med fælles pizzaspisning, og ingen gik sultne fra bordet. Klokken 19 var vi klar. Midtfyn havde allerede meddelt, at de kun kunne stille med seks mand, så vi førte med to points allerede fra starten.

Alf lagde hårdt ud med en Skotsk Gambit og efter flere frem- og tilbageskridt fik han klemt Sorts konge inde og vandt. Willy havde hvid i et Prøjsisk Parti, hvor det virkelig gik hårdt til. Da krudtrøgen havde lagt sig, havde Willy materialefordel og vandt selvfølgelig også. Johan, Elias og Bastian vandt ligeledes. Men vi fik ikke fuldt hus, for holdlederen måtte ned. Han prøver ellers at foregå medlemmerne med et godt eksempel, men det er jo ikke altid det lykkes. 7 – 1 blev resultatet.

Ser vi på sæsonen som helhed kan vi være godt tilfredse. Vi blev nummer fem af otte hold, og i fem af de syv kampe klarede vi os bedre end ratingforskellen havde spået. Holdets topscorer blev Elias, som fik 5½ points i de syv kampe. Fornemt!

Holdet har også tjent megen rating. Elias og Steen har tjent over 100 points og de fleste af os andre har tjent mellem 20 og 50. Den slags afhænger af, hvor stærke modstanderne er og af hvor mange kampe, man har spillet og vundet. Men tendensen er klar: Frem 4 har klaret sig godt i denne turnering!

Peter Fynbo