Torsdag d. 12. december drog Frems fire hold i årets pokalturneringen mod Bolbro for at deltage i årets ottendedelsfinaler. Lodtrækningen startede med, at Niels Henrik trak Nyborg 1 som modstander til sit eget Frem 2, hvorfor en hård aften var i vente; denne match skulle også blive aftenens sidste og blev først afgjort med ét minut tilbage af den samlede betænkningstid!

I mellemtiden havde Frem 1 trukket Læseforeningen 3, Frem 3 blev tildelt Ullerslev 2, mens Frem 4 mødte Middelfart 2.

Frem 1, Frem 3 og Frem 4 i aktion (foto: Steen)

Først færdig var Frem 3, der vandt 4-0, hvorefter Elias sikrede Frem 4 videre avancement ved remis til slutresultatet 2,5-1,5, inden Frem 1 tilsluttede sig Frem 3 og Frem 4's flotte bedrifter ved en 4-0-sejr.

Frem 2 og særligt Markus blev genstand for publikums opmærksomhed i løbet af aftenen (foto: Steen)

Dermed er vi tilbage ved aftenens mest spændende opgør mellem Frem 2 og Nyborg 1; her vandt Yann tidligt over Stig Gorm, hvorefter Jonathan spillede remis. Tæt mod spilletidens udløb måtte Niels Henrik kapitulere, da der ikke var nok modspil for den ofrede kvalitet i åbningsfasen. Dermed sad Markus som sidste mand og kunne afgøre Frem 2's videre skæbne. I et halvkompliceret slutspil med konger på hver sin fløj afslog Markus remis, og komplikationerne (muligvis præget af tidspresset) endte til Markus' fordel.

Dermed har Frem historiske fire hold med i bowlen, når Frem lægger lokaler til kvartfinalerne mandag d. 20. januar kl. 19.00!