Mandag d. 16. december markerer vi den sidste klubaften i dette kalender på med de klassiske juleafslutninger; først for juniorer kl. 17.00 og senere for alle fra kl. 18.30.

Juniorjuleafslutning kl. 17: Vi starter fælles (alle grupper) med fælles skakaktiviteter og julehygge. Julenissen kigger forbi med lidt julegodter ligesom der er en gratis sodavand til alle med nissehue på!

Stemningsbilleder fra juleafslutningen 2018

Juleafslutning kl. 18.30: Først står der hygge og æbleskiver på menuen inden vi påbegynder den famøse pakkeleg (medbring gerne en pakke til ca. 20-30 kr., hvis du vil spille med; klubben giver også nogle gaver til puljen). Juleafslutningens officielle del afsluttes med den traditionelle juleholdlyn, hvor vi fordeles på 4 hold, der mødes indbyrdes over tre runder. Der er en gratis sodavand eller øl til alle med nissehue på.