Sidste holdkamp i 2019 var mod Læseforeningen 3. Som sædvanlig var vi oppe mod et hold, der på papiret var langt stærkere, og vi tabte da også, men ikke så slemt, som man skulle have troet.

Bastian havde hvid i noget kongeindisk, og partiet så meget lige ud, da Sort foretog et ubetænksomt fremstød. Så kombinerede Bastian sig til en officer for en bonde. Og så holdt han fast. Sort forsøgte at komplicere slutspillet, men det lykkedes ikke. Bastian vandt.

Frem 4 kæmpede bravt mod Læseforeningen 3

Rasmus Lehd havde sort i en Morra-gambit, men slap uskadt fra det. Senere kom han i problemer med bonde i underskud og udsat for voldsomt kongeangreb. Det lykkedes dog at afvikle til uligefarvede løbere, og da Rasmus ofrede sin løber for at opnå den klassiske randbonde, hvor den hvide løber går på de forkerte felter, opgav Hvid at vinde, og remisen var hjemme.

Steen og undertegnede fik også remis, mens fire partier blev tabt, så resultatet blev 2½-5½. Det er trods alt tilfredsstillende for holdet, fordi vi scorede bedre end det forventede 1,18. (Aldrig har forventningerne til os været så lave :) ). For den enkelte deltager føles det måske anderledes, men næsten hele holdet har faktisk spillet bedre i de første tre kampe end forventet.

Næste holdkamp er en udekamp mod Ejby. Det bliver for en gangs skyld på en tirsdag, den 14. januar 2020 kl. 19.

Peter Fynbo