De første tre runder er spillet i 2. division, og med en måneds julepause forude er det tid til at se tilbage på Frem 2’s flotte tilbagevenden i rækken. Og ja, det har i den grad været tre præstationer, der har været mere end godkendte. Den svære debut ude mod oprykningsfavoritterne fra Sydøstfyn 1 blev tabt med beskedne 3,5-4,5, og da vi efterfølgende fik 4-4 mod et af rækkens øvrige sandsynlige tophold, Læseforeningen 1, var stemningen på holdet fortrøstningsfuld, da vi i de senere sæsoner i 2. division har fået deciderede tæv af netop Læsedrengene. Den foreløbige kulmination kom dog i tredje runde, hvor vi ganske overraskende slog Slagelse 4,5-3,5.

I de tre runder har holdet samlet set scoret mere end 5 point over forventet, og derfor kan vi gå på juleferie på en solid midterplacering. Det er ret vildt, da vi på intet tidspunkt har stillet med det på papiret stærkeste hold. Vi afgiver som bekendt spillere til Frem 1 ved afbud der, og da vi herudover selv har haft et par afbud, har vi i hver runde haft mellem to og fire reserver i brug. Sådan er et andetholds lod, og det er som regel stærkt medvirkende til, at overlevelse i rækken er en svær mission. Men i år er situationen anderledes, for reserverne har leveret point på stribe trods flere tilfælde med 300-400 ratingpoint mindre end modstanderen. Det er ganske imponerende, så stor high five til Erik, Bo, Alf, Markus og Elias, der har leveret små sensationer! Blandt de faste folk er der grund til at fremhæve vores nye mand Anton Marthedal, som er bundsolid og fortjent holdets aktuelle topscorer med 2,5/3.

Indtil videre kører vi videre på noget af den begejstring, der skabte en suveræn oprykning fra Fynsserien i sidste sæson – og vi glæder os til at se, om vi kan måle os med vore modstandere i de kommende runder.

Se mere om 2. division her.

Niels Henrik