Efterårets første holdkamp for Frem 4 var en hjemmekamp mod Årslev 1. Årslev kunne ikke stille med mere end syv mand, og da Frem 4 havde otte, var det første point hjemme uden kamp. Det var Leia, der sørgede for det.

I de syv rigtige kampe gjorde vores tre juniorer sig godt bemærket, idet de hentede 2,5 points hjem. Linus spillede remis. Julius gennemførte et kongeangreb med dobbelt løberoffer, som modstanderen dog ikke modtog, men det hjalp ham ikke – efter 20 træk måtte han give fortabt. Og Bastian vandt også efter et langt tårnslutspil, hvor han måtte forsvare sig i lange perioder. Heldigvis kunne hans modstander ikke finde den rigtige vej, og da han begik en fejl, slog Bastian til og vandt.


Julius fortsatte her som Sort med 17... Lxh3 18. g3, Lxg3 19. Dxd4, Lh2+ 20. Kh1, Le5 0-1

Seniorerne var mere beskedne. Willy og Rasmus måtte ned, undertegnede spillede remis, mens Dan viste hvor farlig, han kan være ved at vinde temmelig hurtigt over en noget højere ratet modstander.

Det var en kamp, vi kan være tilfredse med, så meget mere som professor Elo ikke gav os store chancer; vi var bare ratet til ca. 1,5 points i de syv kampe, der blev spillet. Enkeltresultater kan findes på holdskak-siden.

Næste gang er mandag den 11. november på udebane mod Middelfart.

Peter Fynbo