Frem 3 er tilbage i Fynsserien efter en enkelt sæson i serie 1. Rollerne på holdet er byttet lidt rundt, Aske er ny holdleder, mens undertegnede nu er ny formand for klubben i stedet for Aske. Sæsonen bliver en lang overlevelseskamp, men i første kamp mod Nr. Aaby 1 blev der vist god fight med flere overraskende resultater. Erik Pedersen vandt flot på tredjebrættet over Thomas Christensen. De unge talenter, Alf, Clara og Elias, hentede to point mod de langt mere rutinerede spillere fra Nr. Aaby, Uffe, Arne og Jan. Alf fik en meget flot sejr over Uffe, hvor meget solidt spil afholdte modstanderen fra at lave meget modspil undervejs. Elias var ellers bagud med et par bønder, men udnyttede flot, at Jan Kaas levede et fejltræk, og fandt derved en vej tilbage i spillet og fik remis.

Clara og Markus kæmpede til det allersidste

Clara havde klart overtag mod Arne og var foran med en kvalitet, men fandt desværre aldrig den rigtige vej til sidst og accepterede remis, i en ellers vundet stilling. Formanden tog selv den sidste halve i 4½-3½ nederlaget til Nr. Aaby 1. Rasmus, Aske og Markus tabte desværre deres partier. Markus havde størst chance af de tre for at få point med hjem i et parti, der sluttede lige på den anden side af midnat, hvilket også må tilskrives, at kampen kom et kvarter for sent i gang. Med alle de unge som er på holdet, så kunne det måske være at ønske, at der kun blev brugt 90 + 30 sek uden tillæg ved 40 træk, så vi derved har realistisk chance for at være hjemme inden midnat. Clara og Markus havde meget lange kampe som sluttede ved midnatstid, og det er selvfølgelig ikke optimalt, når der venter en skoledag for dem begge dagen efter.

Det blev desværre ingen Mourinho-style fra Aske, men dog var der masser af optimisme af spore efter det smalle nederlag. Alf sagde før kampen, bare fordi din modstander har mere rating, så det ikke en undskyldning for ikke at vinde!

Bo Sørensen