Klubbens sommerfest afholdes i Ungdomshusets café d. 15. juni, med tilmelding senest mandag d. 10. juni (til Bo (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) eller Kristoffer (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)).

Vi håber, at du/I vil være med til at afslutte sæsonen i godt selskab og være med til at sende dine klubkammerater godt af sted mod sommeren.

Klubben står for maden. Øl og vand kan købes til de sædvanlige lave kantinepriser – man er dog også velkommen til at medbringe egne drikkevarer.

Program (foreløbigt):
Kl. 14 - 17.30: Leg & spil i Kongenshave / Lynskakturnering samt grillning i cafébaggården, hvis vejret indbyder til det
Kl. 17.30-19.00: Spisning
Kl. 19-??: Sociale aktiviteter
Såfremt du har idéer til eller vil stå for et socialt indslag til festen (quiz, konkurrence e.l.), er du meget velkommen til at kontakte Bo eller Kristoffer herom.

Frem Skakklub