Yann le Besq har efter mange år som fast, trofast, elsket og succesrig juniortræner valgt at stoppe som træner i Frem Skakklub.
Yann har stor ære af de mange flotte resultater, som både nuværende og tidligere juniorer i Frem Skakklub har bedrevet. Under Yanns ledelse har Frem Skakklub kunne notere sig flere Fynsmestre og Danmarksmestre i skoleskak; både på individuelt plan og som hold.
Med Yanns store indsats på både almindelige klubaftener, ved diverse ture til skoleskak-turneringer samt senest faste søndagstræninger har Frem Skakklub kunne tilbyde både god træning og sociale oplevelser til gavn for både vore juniorer, forældre samt resten af klubbens medlemmer; Yann har dermed stor aktie i det liv og den ungdommelige stemning, som klublokalerne oser af, når de voksne medlemmer langsomt indfinder sig efter træningsseancerne.

Yann med gavekurven fra klubben som tak for indsatsen (foto: Bo Sørensen, 7. september 2020)

Frem Skakklub siger - på vegne af juniorerne og selve klubben - Yann en stor tak for det store arbejde gennem årene! Dine sko bliver svære at udfylde...