Lørdag og søndag (10. og 11. oktober) vil klubben være åben med mulighed for diverse træningsaktiviteter. Begge dage starter vi kl. 10 og fortsætter som udgangspunkt til kl. 15. Træningen foregår i kantinelokalet på 3. sal samt på 4. sal. Træningen er tænkt som et alternativ ift. det aflyste Odensemesterskab til at komme sine klubkammerater lidt mere ved samt at blive klar til den kommende holdsæson.

For at bestyrelsen kan få en fornemmelse af interessen i arrangementet er du velkommen til at til kontakte Bo (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), såfremt du påtænker at kigge forbi arrangementet.

Klubben står for frokost begge dage.

Foreløbigt program (ændringer kan forekomme):

Lørdag

• Kl. 10-12: Åben træning (mulighed for at drøfte partianalyser, opgaver eller andet). Mentorerne, Kristoffer og Tobias, vil være tilstede og kan både komme med inputs til mulig træning samt svare på spørgsmål. Der vil være materiale tilgængeligt i klubben at benytte til denne åbne træning, ligesom du også er velkommen til selv at medbringe partier eller en bog, som du ønsker at kigge nærmere på sammen med klubkammerater.
  • Kl. 12: Frokost
  • Kl. 12.30-14.00: Turnering (format afhænger af præference og antal deltagere; formodentligt hurtigskak eller lynskak)
  • Kl. 14-15: Åben træning

Søndag

• Kl. 10.15-12: Korrespondance-parti (fremmødte deles i to hold, hvor hvert hold samarbejder og vælger træk sammen; modstanderen i partiet er det andet hold. Hvert hold får en spiller fra førsteholdet som kaptajn, som hjælper med at foreslå kandidattræk, mens holdet som helhed beslutter sig for hvilket træk, der skal spilles).
  • Kl. 12: Frokost og mulighed for lidt boldspil e.l.
  • kl. 13-15: Undervisning som ved de seneste events. Temaet for undervisningen er endnu ikke fastlagt.