14. januar 2018 | Holdskak
Frem 2 - Tårnet 1, Odense 2 - Frem 3, Tårnet 2 - Frem 4

Mandag d. 7. januar stod på klubmesterskabet i lynskak.
15 deltagere blev fordelt i to grupper. Efter syv spændende runder blev de to grupper parret til placeringskampe.
I semifinalerne fik vi følgende opgør; Mikkel - Alexander og Albert - Kristoffer. Begge opgør endte efter spændende forløb 1,5-0,5 til Alexander og Kristoffer.
I finalen tog Alexander teten med en sejr i første parti med de sorte brikker. Det lykkedes dog Kristoffer at udligne i andet finaleparti, hvormed klubmesterskabet skulle afgøres i Sudden Death. Kristoffer trak de hvide brikker og skulle vinde. Efter et yderst omskifteligt parti(!) lykkedes det til sidst Alexander at fremtvinge en pat. Alexander er dermed klubmester i lynskak 2019!

Bliv sponsor!

Hvis du er interesseret i at sponsorere Frem Skakklub, eller nogle af vores aktiviteter, er du velkommen til at kontakte vores This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi vender derefter tilbage til dig hurtigst muligt!

Ny i skak ?

Se vores side for nybegyndere hvis du vil lære spillet at kende inden du kommer til klubben.