14. januar 2018 | Holdskak
Frem 2 - Tårnet 1, Odense 2 - Frem 3, Tårnet 2 - Frem 4

Nytåret var knap nok skudt ind, inden André og Albert drog mod Stockholm for at deltage i Rilton Cup. Både André og Albert stillede op i gruppen "Rilton 1800" for spillere under 1800 i Elo.

Albert stillede op som højstratet i det 87 mand store felt, mens André kunne se frem til mere jævnbyrdig modstand.

Efter de 8 runder kunne Albert drage mod Danmark med en flot delt førsteplads i bagagen, da det blev til 7 sejre undervejs. Albert vandt samtidigt 22 Elo-point.

André havde ligeledes en flot turnering, og med en score på 50% blev det til en Elo-gevinst på 45 point!

Se alle resultater og turneringstabellen via dette link.

Bliv sponsor!

Hvis du er interesseret i at sponsorere Frem Skakklub, eller nogle af vores aktiviteter, er du velkommen til at kontakte vores This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi vender derefter tilbage til dig hurtigst muligt!

Ny i skak ?

Se vores side for nybegyndere hvis du vil lære spillet at kende inden du kommer til klubben.