Skakklubberne Evans (Vejle), Fredericia og Frem (Odense) har under corona-nedlukningen udfordret hinanden til et par hyggelige virtuelle venskabsdueller i februar måned.
Første venskabelige duel mellem klubberne foregik lørdag d. 13. februar kl. 12.00-13.30 og blev vundet af Evans med 85 point foran Fredericia (82) og Frem (78). Det var tæt hele vejen, og den foreløbige feedback tyder på, at folk hyggede sig.
Anden venskabsturnering - som har fået tilslutning af Esbjerg og Præstø - blev lykkedes det for os (Frem) at vinde efter en spændende afslutning, hvor Evans tog sig af andenpladsen.
Trejde turnering afholdes 27. februar kl. 12.00.
Vi håber, at disse begivenheder kan være et plaster på såret efter sæsonens manglende holdskak.
Alle, der er medlem af en af de tre klubber på lichess, kan deltage i den virtuelle holdkamp. Du vil undervejs kun komme til at spille mod spillere fra de andre to klubber. De fem bedste præstationer fra hver klub tæller med i den samlede stilling.
Spørgsmål kan bl.a. stilles til formanden for Frem Skakklub, Bo Sørensen, på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Såfremt corona-restriktionerne ift. fysisk skak (indendørs kultur og fritid) forlænges, påtænker bestyrelsen at iværksætte et tilsvarende holdinitiativ i marts måned; har du idéer hertil, hører bestyrelsen gerne herom.

Sommerskak