Frem Skakklub vil holde åbent mandag d. 26. oktober efter nedenstående plan, som bestyrelsen har afklaret med corona-hotlinen. Det bør samtidigt bemærkes, at der på nuværende tidspunkt ikke er truffet beslutninger om skakaktivitet i november måned, hvorfor vi ikke ved om det vil være muligt at færdigspille klubturneringen ligesom holdskak med mere afventer afklaring fra DSU/FSU.

• Ungdomshuset er en offentlig bygning, hvorfor mundbind er påkrævet ved al færdsel i huset ligesom mundbind skal bæres, når man går rundt i skaklokalerne på tredje sal.
  • Juniortræning er åben for alle medlemmer, der er 21 år eller yngre (forsamlingsbegrænsning på 50 personer inkl. instruktører/trænere). Forældre henvises til seperat lokale (forsamlingsbegrænsning på 10 personer).
  • Klubturnering afvikles fordelt i tre lokaler med fire partier i hver, hvorved maksimalt 8-10 personer er forsamlet pr. lokale. Der vil ikke være kantinedrift på mandag ligesom efterfølgende analyser ikke vil være muligt; lokalefordeling: "lokale længst til højre" - Mads-Simon, Tobias-Kristoffer, Alexander-Mikkel, Martin - Oliver ; "Lokale midt på 3. sal" -  André - Linus, Albert - Rasmus L, Peter - Lucas, Rasmus B - Ahmad ; "Kantinelokalet" - Jonathan - Bastian, Erik - Elias, Steen - Leia, Alf - Aske
  • Man er på ingen måde tvunget til at deltage i klubturneringen, hvorfor man er velkommen til at melde afbud til runden eller til turneringen; kontakt Kristoffer Dyrgaard ved forespørgsel eller ønske herom.
  • Publikum inkl. klubmedlemmer, der ikke deltager i klubturneringen, er der ikke plads til i lokalerne. Forældre til deltagere i klubturneringen er undtaget og bedes opholde sig i det pågældende spillelokale.

Sidder du med idéer til hvordan alternative klubaftener kan afholdes i den kommende tid, hører bestyrelsen gerne fra dig.

Sommerskak