Mandag d. 5. oktober får man alletiders mulighed for at få finpudset sine evner i skak, når Mads Hansen og Simon Wilbrandt inviterer alle til et forhåbentligt sjovt og lærerigt event. Temaet vil være “udvalgte bondestrukturer med fokus på officerskampen”, altså en forlængelse af et tidligere oplæg om officerskampen, men denne gang med et praktisk perspektiv, hvor klubbens medlemmer bliver aktiveret og får rykket brikker. Vi tænker, at der er meget at hente her, hvis man bliver dygtig til det og at har fokus på det i sine partier. Bondestrukturen er et glimrende sted at starte, når man skal vurdere hvornår forskellige officerer er gode og hvornår de er dårlige. Derfor har vi valgt nogle bondestrukturer, hvor det overordnede tema er fokus på at vinde officerskampen. Meget af tiden kommer til at være i grupper eller i korttidspartier, hvor man lærer sammen og prøver sig frem.

Så jeg forestiller mig at man ikke har lyst til at misse det 📷 vi ses mandag kl 19

Mads Hansen

Sommerskak