Ungdomshuset og Frem Skakklub vil være lukket foreløbigt indtil mandag d. 10. maj. Lukningen skyldes viruspandemien samt regeringens seneste pressemøde (6. april).

Bestyrelsen har desuden valgt at aflyse Frem Open. Vi forventer, at de allerede afviklede partier vil blive ratet. Du er velkommen til at kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., for aftale om tilbagebetaling af indskud. Husk at angive et kontonummer ved henvendelse til Peter om tilbagebetaling af indskud.

Vi opdaterer denne nyhed, såfremt ændringer og evt. længere nedlukning er nødvendige.

Denne nyhed er opdateret 7. april 2020.

Ungdomshuset and Frem Skakklub will be closed down until May 10. The closure is due to the corona pandemic as well as the national restrictions as updated by the government April 6. Further updates might appear later on.

Latest update: April 7, 2020

OM 2019