Mandag d. 28. oktober blev syvende og sidste runde af klubmesterskabet afviklet.

Bastian og Elias har allerede inden sidste runde leveret et super flot resultat og sikrede sig stor ratinggevinst efter 4 point. De flotte resultater betød, at intet mindre end hhv. Alexander og Tobias stod på menuen i sidste runde. Alexander og Tobias har dog ikke deres højre ratingtal uden grund og til sidst blev ratingforskellen tydelig.

Alexander vandt dermed klubmesterskabet med maksimum foran Tobias, der trods nederlag i det indbyrdes parti prøvede at holde liv i det spinkle håb til det sidste.

Alexander ny klubmester

Ratinggruppe 1 blev vundet af Rasmus Lehd med 4,5 point foran Elias og Mikkel med hver 4 point.

Rasmus og Elias; Mikkel var taget hjem

Ratinggruppe 2 blev vundet af Bastian med 4 point foran Rasmus Brejnrod med 3,5 point. Rasmus kæmpede til det allersidste i sidste runde mod Steen Jacobsen, men her kom den fælles evige tidnød til sidst Steen til gavn.

Rasmus Brejnrod tog andenpladsen i ratinggruppe 2; Bastian var taget hjem

Samtlige resultater og nye ratingtal kan findes på turneringssiden.

Billeder fra sidste runde:

Jan Kuntz medbragte et par opgaver til juniortræningen

Kl. 18 var det tid til pizza

Mikkel (th.) sikrede sig med en sejr i sidste runde en delt andenplads i ratinggruppe 1.

Julius - Erik 0-1

Steen - Willy 1-0

Rasmus Lehd sikrede sig ratinggruppe 1 ved en sidste runde-sejr i gruppefinalen mod Alf

Aftenens længste parti endte med gevinst til Steen Jacobsen