Odensemesterskabet 2019

Frem Skakklub inviterer til Odensemesterskabet 2019 i weekenden 11.-13. oktober 2019.
Turneringen afvikles i 6-mandsgrupper (5 runder) på Giersings Realskole i Odense midtby.
Se hele invitationen samt tilmeldingsmodulet via dette link

Pinsedag 9. juni drog en stor del af juniorafdelingen (sammen med Læseforeningen havde vi i omtrent 30 juniorer med!) samt halvdelen af førsteholdet mod Svendborg for at deltage i det traditionsrige og hyggelige Landspokalsstævne. Stævnet afvikledes som altid som hurtigskak for 4-mandshold over seks runder fordelt i fire grupper; Elite (ingen ratingbegrænsning), Bredde (ratingsnit på maksimalt 1800), Senior og Junior.

Frem 1 (Alexander, Jacob, Jonathan og Albert) og Frem 2 (Christian, Linus, Elias og Oliver) (foto: Daniel Snedker)

I Juniorrækken var Frem forsvarende mestre og med 20,5 brætpoint af 24 mulige blev det til et sikkert forsvar af titel. Stort tillykke til Alexander, Jacob, Albert og Jonathan! Albert scorede desuden maksimumpræmie ved at vinde alle sine 6 partier!

Frem 1: Alexander, Jacob, Albert og Jonathan (foto: Mads Boe)

Frem 2 spillede ligeledes en flot turnering og med 14 brætpoint sikrede de sig tredjepladsen på korrektion. Tillykke til Christian, Elias, Linus og Oliver!

Frem 2: Christian, Elias, Linus og Oliver (bagerst) (foto: Mads Boe)

Frem 3 med Alf, Clara, Oskar og Leia og Frem 4 med Markus, Johan, Julius, Magnus og Nicolas havde ligeledes en fin pointhøst med hhv. 11 og 9,5 brætpoint.

Frem 3: Alf, Clara, Oskar og Leia (foto: Mads Boe)

Frem 4: Markus og Johan (Julius, Magnus og Nicholas er ikke med på billedet) (foto: Mads Boe)

I Eliterækken blev det til en fornuftig midterplacering for Kristoffer, Per, Tobias og Tom.

Frem i Eliterækken (foto: Mads Boe)

Resultater og tabeller kan ses via dette link. Læs desuden omtale af stævnet.

OM 2019