Odensemesterskabet 2019

Frem Skakklub inviterer til Odensemesterskabet 2019 i weekenden 11.-13. oktober 2019.
Turneringen afvikles i 6-mandsgrupper (5 runder) på Giersings Realskole i Odense midtby.
Se hele invitationen samt tilmeldingsmodulet via dette link

Mandag d. 6. maj blev årets generalforsamling afholdt i Dansesalen på 1. sal.

Klubbens afgående formand, Aske Graulund, afsluttede sin formandsgerning med en beretning om medlemmernes flotte resultater sæsonen igennem; heriblandt to oprykninger og flere Danmarksmesterskaber hos juniorerne.

Topscorerne på holdene blev traditionen tro hyldet ligesom Årets Frem'er blev kåret; valget faldt på Peter Fynbo, som foruden kasserertjansen altid giver en hånd med i klubben ligesom sæsonen har givet ganske fornuftige sportslige resultater. Frem Skakklub kan være glad for Peters tilstedeværelse i klubben!

Topscorere: Erik (Frem 3), Elias (Frem 4), Tobias (Frem 1), Niels Henrik (Frem 2) Årets Frem'er: Peter Fynbo

Ny formand blev Bo Sørensen. Ny mand i bestyrelsen er desuden Tobias Ilsøe, mens Jan Kuntz blev valgt som bestyrelsessuppleant.

Juniortræning inden generalforsamlingen

OM 2019